Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Παράδοση του νέου Έργου Marina View Residences από την Africanos Property Developers
Παράδοση του νέου Έργου Marina View Residences από την Africanos Property Developers

Παράδοση του νέου Έργου Marina View Residences από την Africanos Property Developers

By Ευαγγελία Κυριάκου

Σιγουρα όλοι βλέπαμε και περιμέναμε την αποπεράτωση αυτού του έργου. Όλοι μπήκαμε στο πειρασμό και περάσαμε απο έξω για να δούμε απο κοντά αυτό το μεγαλεπήβολο και θαυμαστο έργο της AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS

Νέα Μαρίνα Λάρνακας, νέα περιοχή, νέο όραμα για την πόλη, νέο έργο για την Africanos Property Developers, νέοι αγαπημένοι και ικανοποιημένοι πελάτες! Ολοκαίνουριες προοπτικές!

Την παράδοση των κλειδιών του έργου Marina View Residences, στην πολυσυζητημένη πλέον περιοχή της Λάρνακας, διεκπεραίωσε ακόμη μια φορά η Eταιρεία ανάπτυξης γής Africanos Property Developers.

Το μεγαλεπήβολο έργο, που βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα μακρυά από την Nέα Μαρίνα Λάρνακας, υποδέχτηκε αυτή την εβδομάδα τους παντοτινούς του Iδιοκτήτες.

Στο βίντεο που ακολουθει θα δείτε τους Ιδιοκτήτες να μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους.

Μεγάλη γκάμα από επιλογές διαμερισμάτων σε κάθε γωνιά, στις πιο κεντρικές περιοχές της Λάρνακάς μπορείς να βρεις στο πιο κάτω σύνδεσμο. Ίσως είναι η δική σου σειρά να παραλάβεις τα κλειδιά για το δικό σου σπίτι!

Όλα τα νέα έργα εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Property Developers,η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 8:00 – 17:30 για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή και στέλνοντας email στο: info@africanosproperties.com.

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Send this to a friend