Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Η VTT Vasiliko στηρίζει πρόγραμμα για άτομα με αυτισμό
Η VTT Vasiliko στηρίζει πρόγραμμα για άτομα με αυτισμό

Η VTT Vasiliko στηρίζει πρόγραμμα για άτομα με αυτισμό

Η VTT Vasiliko LTD θα χορηγήσει το μεσημεριανό φαγητό στα παιδιά που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης & Φροντίδας παιδιών Προσχολικής & Σχολικής ηλικίας από 3 έως 12 ετών του Παγκύπριου Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό στην επαρχία Λεμεσού.

Σύνφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας “το πρόγραμμα υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά, από τις 26 Ιουνίου έως τις 11 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο Τριχερούσας και περιλαμβάνει μια πληθώρα δραστηριοτήτων, σχεδιασμένων για να προωθήσουν τη δημιουργικότητα, την κοινωνική αλληλεπίδραση και την ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων στα παιδιά”.

Ανάμεσα στις δραστηριότητες περιλαμβάνονται αθλοπαιδιές, χειροτεχνίες, ζωγραφική, “messy play”, παιχνίδια με νερό, μουσική, θεατρικό παιχνίδι και ημερήσιες εκδρομές.

Φέτος, συμμετέχουν 18 παιδιά στο πρόγραμμα και η VTTV συνεισφέρει σ’ αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία στήριξης των παιδιών, προσφέροντας το μεσημεριανό τους φαγητό για όσο διαρκεί το πρόγραμμα.

Οπως αναφέρει η VTTV η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες λειτουργίας της καθώς πιστεύει στην υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων και την προαγωγή της εκπαίδευσης.

Send this to a friend