Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Συγκινεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τη μικρή Μοδέστια: “Πλούτος ανεκτίμητος είναι να δίνεις δύναμη σε μαχητές ζωής”
Συγκινεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τη μικρή Μοδέστια: “Πλούτος ανεκτίμητος είναι να δίνεις δύναμη σε μαχητές ζωής”

Συγκινεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τη μικρή Μοδέστια: “Πλούτος ανεκτίμητος είναι να δίνεις δύναμη σε μαχητές ζωής”

Το καμπανάκι στο Παιδογκολογικό χτύπησε την Τρίτη, 13 Ιουνίου η μικρή Μοδέστια, ύστερα από δύο χρόνια «μάχης» με τη λευχαιμία. Η μικρή μαχήτρια από τη Ξυλοφάγου συγκίνησε το Παγκύπριο με τη δύναμη της ψυχής της, κατάφερε να βγει νικήτρια, δίνοντας μαθήματα ζωής σε όλους μας.

Με αφορμή τη «νίκη» της αυτή, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση αφιερωμένη στη μικρή Μοδέστια.

Συγκεκριμένα ο Υφυπουργός Πολιτισμού δημοσίευσε ένα βίντεο με διάφορες στιγμές από τη ζωή της μικρής Μοδέστιας μέσα από το Παιδογκολογικό, ενώ σε ένα στιγμιότυπο μαμά και κόρη τις βλέπουμε να ακούνε από το νοσοκομείο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, όταν έκανε συναυλία με την Άλκηστης Πρωτοψάλτη στη Σχολή Τυφλών!

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Πλούτος ανεκτίμητος είναι να δίνεις δύναμη σε μαχητές ζωής. Ακόμη κι άθελά σου! Η μικρή Μοδέστια πάλεψε και νίκησε τη λευχαιμία!

Απ´ το σκοτάδι στο φως έφερε ελπίδα, θυμίζοντάς μας πόσο μικροί είμαστε. Σ’ ευχαριστώ! Και να ξέρεις … σ αγαπάμε! ♥️ #παιδικοςκαρκίνος_μπορεί_να_νικηθεί #σουπερηρωες #κανέναςμόνος #πανταδιπλασας

(Η προβολή του βίντεο έγινε με τη γραπτή συγκατάθεση και των δύο γονέων)».

Δες το βίντεο:

 

 

Send this to a friend