Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Το συγκλονιστικό αντίο του Χριστόφορου στην ΑΕΚ μετά από 15 χρόνια
Το συγκλονιστικό αντίο του Χριστόφορου στην ΑΕΚ μετά από 15 χρόνια

Το συγκλονιστικό αντίο του Χριστόφορου στην ΑΕΚ μετά από 15 χρόνια

Μετά από 15 χρόνια, 15 ολόκληρες ποδοσφαιρικές σεζόν ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο όμορφος κύκλος μου στην ΑΕΚ και να εγκαταλείψω την θέση του Team Manager της ομάδας.

 

Μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση γιατί η ΑΕΚ είναι και πάντα θα είναι στην καρδιά μου όμως νιώθω ότι είναι η κατάλληλη ώρα για μια επαγγελματική αλλαγή.

Πραγματικά είμαι ευγνώμων και τυχερός που υπήρξα μέλος αυτής της υπέροχης οικογένειας που ονομάζεται ΑΕΚ και που είχα την ευκαιρία να εργαστώ στην ομάδα που αγαπώ.

Οι εμπειρίες και αναμνήσεις που πάντα θα κρατώ μαζί μου απεριόριστες. Πολλές χαρές αλλά και λύπες, τεράστια περηφάνια και συγκίνηση για τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας, ένταση και αγωνία κατά την διάρκεια των αγώνων. Είχα την τύχη να ζήσω μαγικές στιγμές με την ομάδα και όλες αυτές οι εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά μου.

Το σημαντικότερο όμως που απέκτησα από την ΑΕΚ και γενικότερα από τον χώρο του ποδοσφαιρού είναι οι δυνατές φιλίες και οι προσωπικές σχέσεις. Απέκτησα πολλούς και καλούς φίλους του οποίους εκτιμώ απεριόριστα. Προσωπικό, ποδοσφαιριστές και προπονητές της ΑΕΚ καθώς επίσης και αρκετούς φίλαθλους της ομάδας, που μαζί μοιραστήκαμε όλες αυτές τις χαρές και επιτυχίες της ομάδας. Το πιο σημαντικό για μένα όλη αυτή η αγάπη και εκτίμηση του κόσμου. Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα τα οποία θέλω να ευχαριστήσω.

Θα ήθελα να πώ ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Σε όλα τα προπονητικά επιτέλεια και όλους τους ποδοσφαιριστές για την εξαιρετική συνεργασία και για τις ανεπανάληπτες στιγμές και χαρές που μας χάρισαν. Ειδικότερα την φετινή χρόνια το ευρωπαικό ταξίδι ήταν απλά μαγικό! Στο τέλος άφησα τους ανθρώπους που είχα καθημερίνη επαφή και άψογη συνεργασία σε όλους του τομείς. Όλο το προσωπικό στα γραφεία της ομάδας με τους οποίους υπήρχε μια εξαιρετική σχέση και ένα πολύ όμορφο εργασιακό περιβάλλον.

Όπως επίσης και σε όλο το προσωπικό της ομάδας στο γήπεδο που μαζί περάσαμε τόσα πολλά και η χημεία μεταξύ μας ήταν απλά άψογη. Νιώθω απίστευτα τυχερός που σας γνώρισα και σας αγαπώ όλους.

Σας ευχαριστώ για όλα! Είμαι περήφανος που ήμουν μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας που ονομάζεται ΑΕΚ. Νιώθω ότι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Αυτή η ομάδα είναι ξεχωριστή, είναι κάτι περισσότερο από απλά μια ομάδα, είναι μια μεγάλη οικογένεια και είμαι σίγουρος ότι έχει πολλά πράγματα να πετύχει στο μέλλον! Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα και σε αυτή την μεγάλη οικογένεια!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΕΚ!!

Ανάρτηση Χριστοφόρου Πετρουή, πρώην τιμ μάνατζερ ΑΕΚ

Send this to a friend