Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ένας πραγματικός κύριος και λεβέντης είπε αντίο…
Ένας πραγματικός κύριος και λεβέντης είπε αντίο…

Ένας πραγματικός κύριος και λεβέντης είπε αντίο…

Υπάρχουν πολλοί στον χώρο του ποδοσφαίρου οι οποίοι δουλεύουν σκληρά και πολλές φορές αθόρυβα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ούτε επιδιώκουν την προβολή, ούτε γουστάρουν τα φώτα να είναι πάνω τους, ούτε θέλουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Ένας τέτοιος είναι ο Χριστόφορος Πετρουής. Ο πρώην, πλέον, τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ ο οποίος μετά από 15 ολόκληρα χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του. Την ομάδα που έδωσε από αμούστακο παιδί το είναι του. Την ομάδα στην οποία πρόσφερε πάρα πολλά και πήρε άλλα τόσα.

Δούλεψε αθόρυβα σαν πιστός στρατιώτης. Δίπλα στους παίκτες σε ότι χρειάστηκαν, δίπλα σε όποιον χρειάστηκε το οτιδήποτε. Ο Χριστόφορος ποτέ δεν αρνήθηκε τίποτα σε κανέναν. Έζησε την ΑΕΚ στα πολύ δύσκολα και δεν κατέβηκε από το καράβι. Έζησε την ΑΕΚ στη Β΄ κατηγορία και έμεινε εκεί για να βοηθήσει να την στηρίξει στα δύσκολα.

Από μικρό παιδί γνήσιος ΑΕΚτζής. Ξεκίνησε από νεαρή ηλικία στην ΑΕΚ και ρίζωσε γιατί πολύ απλά απέδειξε πολλάκις ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα ρόλο απαιτητικό και δύσκολο.

Ο Χριστόφορος Πετρουής είναι ένας κύριος των γηπέδων. Είναι ένας λεβέντης που όσοι τον έχουν γνωρίσει δεν έχουν να πουν το παραμικρό αρνητικό. Δούλεψε με πάθος και αγάπη γι’ αυτό που τόσο πολύ αγάπησε και αγαπά. Κάποιες φορές όμως η ζωή σε αναγκάζει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις και κάποιες φορές σκληρές αποφάσεις.

Τέτοια ήταν η απόφαση του Χριστόφορου Πετρουή ο οποίος πλέον θα κλείσει μόνιμη θέση στην κερκίδα. Στην αρχή θα νοιώθει άβολα, δεν θα είναι το ίδιο, αλλά σίγουρα θα παραμείνει παντοτινά στο πλευρό της αγαπημένης του ΑΕΚ, ευελπιστώντας να ζήσει ακόμη πιο μαγικές στιγμές από την κερκίδα και όχι από τον πάγκο όπως συνήθισε τόσα χρόνια!

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend