Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ο ιδανικότερος τρόπος για το αντίο του Μίκελ, ανάσα η Ευρώπη
Ο ιδανικότερος τρόπος για το αντίο του Μίκελ, ανάσα η Ευρώπη

Ο ιδανικότερος τρόπος για το αντίο του Μίκελ, ανάσα η Ευρώπη

Τι πιο ωραίο και ιδανικό για τον Μίκελ Γκονζάλεθ να πει αντίο στην ΑΕΚ και στην καριέρα του με ένα γκολ που σφράγισε για την ΑΕΚ την έξοδο στην Ευρώπη;

Ο πολύπειρος Ισπανός κεντρικός αμυντικός κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και πλέον προσανατολίζεται να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Παίζοντας μπάλα σε υψηλό επίπεδο και βοηθώντας και την ΑΕΚ να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο ο Μίκελ θέλει να ανοίξει νέους ορίζοντες.

Φεύγοντας από την ΑΕΚ κατάφερε να αφήσει για μία ακόμη φορά την σφραγίδα του μιας και το γκολ που σημείωσε ήταν καθοριστικό για να έρθει η νίκη απέναντι στην Ομόνοια αλλά και η συμμετοχή στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Ο Τρίσκο την έσωσε…
Όπως φάνηκε μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα εκείνο το γκολ που σημείωσε ο Τρισκόφσκι στο ματς με την Πάφο στις καθυστερήσεις ισοφαρίζοντας ήταν το πλέον σημαντικό για να έρθει η έξοδος στην Ευρώπη.

Για μία ακόμη σεζόν η ομάδα της Λάρνακας θα παρελάσει από τα ευρωπαϊκά σαλόνια. Αν θα μπορέσει να κάνει κάτι παρόμοιο με το φετινό είναι δύσκολο. Θέλει όμως να μπορέσει να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται ….

Send this to a friend