Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Παγκύπριοι αγώνες: Κατέβασαν αθλήτρια του ΓΣΖ από το βάθρο – Έντονα παράπονα για τη διοργάνωση
Παγκύπριοι αγώνες: Κατέβασαν αθλήτρια του ΓΣΖ από το βάθρο – Έντονα παράπονα για τη διοργάνωση

Παγκύπριοι αγώνες: Κατέβασαν αθλήτρια του ΓΣΖ από το βάθρο – Έντονα παράπονα για τη διοργάνωση

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι Παγκύπριοι αγώνες ΕΣΥΑΑ (Εθνικό Σχέδιο Υποστήριξης Αναπτυξιακού Αθλητισμού) στο Τσίρειο στη Λεμεσό με συμμετοχές απ’ όλες τις πόλεις.

Πολλά όμως είναι τα παράπονα που έχουν έρθει στην αντίληψη μας από γονείς των νεαρών αθλητών για την όλη διοργάνωση, τον χειρισμό της και γενικά ακόμη και για την αξιοπιστία των τελικών αποτελεσμάτων.

Αποκορύφωμα ήταν όταν κάλεσαν αθλήτρια του ΓΣΖ να παραλάβει το χάλκινο μετάλλιο της και ενώ ήταν στο βάθρο την κατέβασαν για να βραβεύσουν άλλη αθλήτρια. Τι πιο λογικό και ωραίο να βραβευθούν και οι δυο αθλήτριες, χωρίς να πληγωθεί η άλλη αθλήτρια;

Γενικά η όλη διοργάνωση έμπαζε από παντού. Στα βοηθητικά δεν υπήρχε καν άτομο για να κάνει ζέσταμα στα παιδιά, γονείς και αθλητές παραπονέθηκαν έντονα για πολλά και διάφορα, ενώ άτομα τα οποία ζουν εδώ και χρόνια τους αγώνες δεν πίστευαν στα μάτια τους για την όλη οργάνωση, κάνοντας λόγο για τους χειρότερους αγώνες που έγιναν τα τελευταία χρόνια.

Ας το δει πιο «ζεστά» η ΚΟΕΑΣ γιατί είναι κρίμα τα παιδιά μας, που είναι το μέλλον αυτού του τόπου, από τόσο νεαρή ηλικία να νοιώθουν στο πετσί τους το αίσθημα της αδικίας. Στόχος του αθλητισμού είναι το «Ευ Αγωνίζεσθαι» τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο.

Send this to a friend