Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Με τη διαχρονική στήριξη του Stoiximan τα «PASP FOOTBALL AWARDS»
Με τη διαχρονική στήριξη του Stoiximan τα «PASP FOOTBALL AWARDS»

Με τη διαχρονική στήριξη του Stoiximan τα «PASP FOOTBALL AWARDS»

Με τη στήριξη του Stoiximan που ήταν και φέτος χορηγός στα ποδοσφαιρικά βραβεία «PASP FOOTBALL AWARDS», τιμήθηκαν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2022/23 σε μία λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023.

Στην τελετή βραβεύτηκαν οι καλύτεροι παίκτες της σεζόν που ολοκληρώνεται (MVP και καλύτερη 11άδα), ενώ ξεχώρισαν οι βραβεύσεις για τα καλύτερα γκολ και τις καλύτερες αποκρούσεις της χρονιάς!

Συγκεκριμένα, ο Βάνα Άλβες του Άρη κέρδισε το βραβείο «GoldenGloves», καθώς έχει τα περισσότερα clean sheets στο πρώτο γκρουπ (17). Για την κατηγορία «Best Saves» της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος βραβεύθηκαν από τον Stoiximan οι Βάνα Άλβες (Άρης), Μουριέλ Μπέκερ (ΑΕΛ) και Αλεξάντραρ Γιοβάνοβιτς (Απόλλωνας). Μάλιστα ο Βάνα Άλβες έκανε το… back to back, αφού είχε κερδίσει και πέρυσι το βραβείο για την καλύτερη απόκρουση της σεζόν! Όσον αφορά στα «Best Goals» της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος νικητής αναδείχτηκε ο Όνι Βαλακάρι (Πάφος), στη δεύτερη θέση ήταν ο Ιμάντ Φαράζ (ΑΕΚ) και στην τρίτη ο Ανδρέας Μακρής (ΑΕΛ).

Και οι τρεις βραβεύσεις (καλύτερα γκολ, καλύτερες αποκρούσεις και χρυσά γάντια) ήταν μία χορηγία τουStoiximan. Ο Country Manager του Stoiximan, Άγγελος Χοντουλίδης, δήλωσε σχετικά: «Ο Stoiximan ως η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, στηρίζει διαχρονικάτη γιορτή των κορυφαίων. Είμαστε περήφανοι για την αγαστή συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια με τον ΠΑ.Σ.Π., αποτέλεσμα της οποίας είναι οι απονομές στις κατηγορίες Golden Gloves, Best Saves και Best Goals».

 

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

Send this to a friend