Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ «Κλειδώνει» με ρεκόρ το Champions League η Νιούκαστλ
«Κλειδώνει» με ρεκόρ το Champions League η Νιούκαστλ

«Κλειδώνει» με ρεκόρ το Champions League η Νιούκαστλ

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Με ένα σπουδαίο παιχνίδι ολοκληρώνεται η 37η και προτελευταία αγωνιστική της PremierLeague, με την Νιούκαστλ να φιλοξενεί τη Λέστερ.

Παιχνίδι που «καίει» περισσότερο τους φιλοξενούμενους στη μάχη που δίνουν για την παραμονή, δεδομένου ότι η Νιούκαστλ έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παρουσία της στο επόμενο ChampionsLeague.Μαθηματικά χρειάζεται ακόμη 1 βαθμό στα 2 τελευταία παιχνίδια με Λέστερ και Τσέλσι. Πέραν τούτου, όμως, οι γηπεδούχοι έχουν πολλούς λόγους να ψάχνουν το τρίποντο απόψε. Θέλουν να τερματίσουν στην υψηλότερη δυνατή θέση (τρίτη), ενώ με μία νίκη θα φτάσουν τους 72 βαθμούς, επίδοση που θα συνιστά την υψηλότερη βαθμολογική συγκομιδή στην ιστορία της ομάδας!

Από την άλλη η Λέστερ χρειάζεται τη νίκη για πιο πρακτικούς λόγους. Βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται το τρίποντο για να πιάσει την Έβερτον στην σωτήρια 17η θέση.Η νίκη της Νιούκαστλ απόψε έχει απόδοση 1.38, η ισοπαλία είναι στο 6.09 και η νίκη της Λέστερ δίνει 8.85 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Και η παράδοση είναι με τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν κερδίσει στο τελευταίο εντός έδρας ματς τους στα 7 από τα 9 τελευταία πρωταθλήματα.

Στα 9 τελευταία ματς της Νιούκαστλ, όπως επίσης στα 8 τελευταία παιχνίδια της Λέστερ, σημειώθηκε τουλάχιστον 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το over0.5 γκολ στο ημίχρονο σήμερα δίνει 1.26 και το under 0.5 γκολ στο ημίχρονο έχει απόδοση 3.90. Το over0.5 γκολ στο ημίχρονο για τη Νιούκαστλ είναι στο 1.44 και για τη Λέστερ στο 2.77.Η Λέστερ πληρώνει κυρίως τις αδυναμίες της άμυνάς της: έχει δεχτεί γκολ στα 21 τελευταία παιχνίδια! Το ενδεχόμενο να κάνει την έκπληξη απόψε και να κρατήσει τη Νιούκαστλ στο μηδέν δίνει 7.50 στον Stoiximan!

Στα 8 τελευταία παιχνίδι η Λέστερ έμεινε πίσω στο σκορ. Το ενδεχόμενο να προηγηθεί σήμερα η Νιούκαστλ δίνει 1.35, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Λέστερ θα το βρείτε στο 3.30στον Stoiximan.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

Send this to a friend