Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Συνεχίζεται η δράση στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με κρίσιμα παιχνίδια…
Συνεχίζεται η δράση στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με κρίσιμα παιχνίδια…

Συνεχίζεται η δράση στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με κρίσιμα παιχνίδια…

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Δράση  σε Πριμέρα Ντιβιζιόν έχουμε απόψε με το ενδιαφέρον να βρίσκεται στα ύψη τόσο στα πάνω όσο και στα κάτω στρώματα της βαθμολογίας… 

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΘΕΛΤΑ-ΧΙΡΟΝΑ (20:30)

Οπωσδήποτε διπλό θέλει η Χιρόνα κόντρα στην Θέλτα που νιώθει κάπως ασφαλής στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αν δεν προσέξει μπορεί να βρεθεί σε πιο δυσμενή θέση. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν εξαιρετικό πρωτάθλημα και διεκδικούν με αξιώσεις είσοδο στην πρώτη επτάδα που οδηγεί σε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο σετ αποδόσεων οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί σε τιμές 1.95. Το διπλό προσφέρεται στο 3.57 και η ισοπαλία στο 3.48. Το under 2,5 γκολ στο παιχνίδι βρίσκεται στο 1.90.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΑΛΜΕΡΙΑ (20:30)

Κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που «καίγονται» για τη νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι στην προσπάθεια που κάνουν για να παίξουν στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ και οι δε φιλοξενούμενοι για να γλυτώσουν τον υποβιβασμό. 1.52, 4.00, 5.76 το σετ αποδόσεων για το (1Χ2). Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (G/G) αυτό πληρώνει 1.80 και να μην σκοράρουν (N/G) 1.90.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (23:00)

Οι «μπλαουγκράνα» πανηγυρίζουν ήδη την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς για να καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία. Το έργο τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο αλλά το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα είναι αδιάφορη, αυτό είναι στα υπέρ τους… 3.98, 3.84, 1.76 το σετ αποδόσεων στην «ΒοοkieCo». Το (1Χ) Διπλή Ευκαιρία προσφέρεται στο 1.96.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

 

Send this to a friend