Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Παιχνίδια με αρκετό ενδιαφέρον σε Πρέμιερ Λιγκ και Σερί Α΄…
Παιχνίδια με αρκετό ενδιαφέρον σε Πρέμιερ Λιγκ και Σερί Α΄…

Παιχνίδια με αρκετό ενδιαφέρον σε Πρέμιερ Λιγκ και Σερί Α΄…

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Αρχή της εβδομάδας και τα παιχνίδια είναι λιγοστά αλλά με ιδιαίτερη σημασία. Στην Πρέμιερ Λιγκ τα λένε Νιουκάστλ-Λέστερ και στην Σερί Α΄ η Ρόμα υποδέχεται την Σαλερνιτάνα και η Έμπολι την Γιουβέντους…

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΛΕΣΤΕΡ (22:00)

Στοχεύουν τη νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόγους οι δύο ομάδες. Οι μεν γηπεδούχοι για να εδραιωθούν στις θέσεις που οδηγούν στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ και οι δε φιλοξενούμενοι για να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για παραμονή στην κατηγορία, αλλιώς τότε πολύ δύσκολα θα υλοποιήσουν τον στόχο τους. Σούπερ φαβορί όπως ήταν και το λογικό οι «ανθρακωρύχοι» με τον άσο να βρίσκεται στο 1.38. Το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία πληρώνει 2.84.

ΡΟΜΑ-ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ (19:30)

Επιστροφή στις νίκες στην Σερί Α΄ θέλει η Ρόμα κόντρα στην αδιάφορη αλλά πάντοτε επικίνδυνη Σαλερνιτάνα γιατί διαφορετικά θα δυσκολέψει ο στόχος για πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. 1.47, 3.98, 6.68 το σετ αποδόσεων στην «ΒοοkieCo». Η νίκη της Ρόμα από το πρώτο ημίχρονο (1/1) αυτή η επιλογή κυμαίνεται κοντά στο 2.33.

ΕΜΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (21:45)

Να διατηρηθεί μέχρι τέλους στην 2η θέση της βαθμολογίας θέλει η Γιουβέντους που μετά την επιστροφή των βαθμών της φουλάρει για το νέο… Τσάμπιονς Λιγκ. Απέναντι στην αδιάφορη Έμπολι είναι το μεγάλο φαβορί και το διπλό της προσφέρεται στο 1.64. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (G/G) αυτή η επιλογή πληρώνει 1.85, όσα βρίσκεται και η επιλογή στο να μην σκοράρουν (N/G).

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Send this to a friend