Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΞΙΔΙ Ουρές για έλεγχο επιβατών και καθυστέρηση πτήσεων στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Ουρές για έλεγχο επιβατών και καθυστέρηση πτήσεων στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Ουρές για έλεγχο επιβατών και καθυστέρηση πτήσεων στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Αναστάτωση επικράτησε νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όταν εκατοντάδες επιβάτες, συνωστίστηκαν στο σημείο ελέγχου επιβατών και χειραποσκευών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, για σαράντα και πλέον λεπτά: δηλαδή από τις πέντε και τριάντα το πρωί μέχρι τις έξι και δεκαπέντε, λειτουργούσε μόνο μια πύλη ελέγχου λόγω έλλειψης προσωπικού της ιδιωτικής εταιρείας που εποπτεύει τη διαδικασία ελέγχου επιβατών και χειραποσκευών.

Λόγω της κατάστασης, δύο πτήσεις με προορισμό την Αθήνα που εκτελέστηκαν από τις αεροπορικές εταιρείες Sky Express και Wizz Air αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Λάρνακας με είκοσι λεπτά καθυστέρηση.

Η διαχειρίστρια εταιρεία των κυπριακών αεροδρομίων Hermes Airports παρενέβει άμεσα για επίλυση του προβλήματος και έλαβε επιπρόσθετα μέτρα με το άνοιγμα κι άλλων πυλών ελέγχου, ώστε να μην παρατηρηθεί συνωστισμός κατά τη διάρκεια του εορταστικού Σαββατοκύριακου.

Καλά ενημερωμένη πηγή ανέφερε στο AlphaNews.Live ότι παρά τις καθυστερήσεις, όλοι οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στα αεροσκάφη για τους προγραμματισμένους προορισμούς τους.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend