Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πρωτοβουλία Α. Αποστόλου για την πανεπιστημιακή σχολή
Πρωτοβουλία Α. Αποστόλου για την πανεπιστημιακή σχολή

Πρωτοβουλία Α. Αποστόλου για την πανεπιστημιακή σχολή

Γράφει ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Οι βουλευτές και παράγοντες της Λάρνακας επανέρχονται δυναμικά στο θέμα της πανεπιστημιακής σχολής μετά τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.

Μετά την επιστολή που απέστειλε ο Χρίστος Ορφανίδης προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το θέμα αυτό, ζητώντας την προσωπική του παρέμβαση, ο βουλευτής Ανδρέας Αποστόλου είχε χθες (15/3), συνάντηση με την νέα υπουργό Παιδείας Αθηνά Μιχαηλίδου, η οποία είχε την πρώτη της γνωριμία με τα μέλη της επιτροπής Παιδείας της Βουλής.

Κατά την συνάντηση, ο κ.Αποστόλου έθιξε στην υπουργό το αίτημα της Λάρνακας για φιλοξενία της Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών, υπενθυμίζοντάς της πως ήταν προεκλογική δέσμευση του νυν προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα της Λάρνακας. Ήταν, μάλιστα, ένα θέμα το οποίο ο κ.Χριστοδουλίδης είχε εντάξει στο προεκλογικό του πρόγραμμα.

Ο Α. Αποστόλου τόνισε στην κ.Μιχαηλίδου ότι η πολιτεία θα πρέπει να φανεί συνεπής έναντι στις δεσμεύσεις της προς την Λάρνακα, με την νέα Υπουργό Παιδείας να υπόσχεται την ανάληψη πρωτοβουλίας για προώθηση του συγκεκριμένου θέματος.

Αποκλειστικά για το ζήτημα αυτό αναμένεται να υπάρξει προσεχώς συνάντηση με την υπουργό.

 

Send this to a friend