Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Μεγάλος κίνδυνος για Ρόκα και Όλτρα – Τους «καίει» ο Χριστοδούλου (άλλη η θέση της Αστυνομίας)
Μεγάλος κίνδυνος για Ρόκα και Όλτρα – Τους «καίει» ο Χριστοδούλου (άλλη η θέση της Αστυνομίας)

Μεγάλος κίνδυνος για Ρόκα και Όλτρα – Τους «καίει» ο Χριστοδούλου (άλλη η θέση της Αστυνομίας)

Σοβαρές είναι οι καταγγελίες που καταγράφονται από τον διαιτητή του αγώνα Ιωάννη Χριστοδούλου στο φύλλο αγώνος κατά του Τσάβι Ρόκα και του Χοσέ Λουίς Όλτρα για όσα έγιναν μετά το τέλος του ντέρμπι.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το protathlima στο φύλλο αγώνος καταγράφονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Μετά το τέλος του αγώνα μπροστά από τον τέταρτο μου διαιτητή ο κύριος Andone Bogdan πήγε να δώσει το χέρι του στον κύριο Roca Mateo Javier και ο δεύτερος τον έσπρωξε προ τα πίσω ο τέταρτος διαιτητής προσπάθησε να τους σταματήσει και ο κύριος Roca Mateo Javier του επιτέθηκε και τον χτύπησε στην κοιλιακή χώρα με τον αγκώνα του και στο λαιμό με το χέρι του. Επίσης κατά την είσοδο του τέταρτου μου διαιτητή στα αποδυτήρια ο κύριος Oltra Castaner Jose Luis τον έσπρωχνε και του έλεγε ότι αυτός είναι το πρόβλημα του αγώνα ο τέταρτος μου διαιτητής κύριος Κωνσταντίνος Φωτίου».

Με τα πιο πάνω που καταγράφει ο Χρυστοδούλου είναι πολύ πιθανό ο Αθλητικός Δικαστής να τιμωρήσει Ρόκα και Όλτρα και σίγουρα κάτι τέτοιο θα είναι ένα επιπλέον πλήγμα για την ΑΕΚ. Πέρα από την ήττα από τον Απόλλωνα η ομάδα της Λάρνακας έχει χάσει με κόκκινες τους Γκουστάβο και Τόμοβιτς, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθεί τιμωρία και ο Όλτρα και να απουσιάσει από τον πάγκο σε κάποια από τα επόμενα κρίσιμα ματς.

Πλέον, αναμένεται με αγωνία στις τάξεις της ΑΕΚ η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή.

Πάντως, σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ αποκαλύψαμε ποια είναι η θέση της Αστυνομίας, όπου μας μεταφέρθηκε η θέση ότι ο Ρόκα κατά λάθος χτύπησε τον Φωτίου (Εδώ το ρεπορτάζ).

 

Send this to a friend