Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Πληροφορίες: Δεν έγινε καταγγελία, κατά λάθος χτύπημα του Ρόκα στον Φωτίου
Πληροφορίες: Δεν έγινε καταγγελία, κατά λάθος χτύπημα του Ρόκα στον Φωτίου

Πληροφορίες: Δεν έγινε καταγγελία, κατά λάθος χτύπημα του Ρόκα στον Φωτίου

Όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί προέκυψε θέμα με τους διαιτητές στον αγώνα ΑΕΚ-Απόλλων όπου προχώρησαν σε αναφορές για επίθεση στο αυτοκίνητο του διαιτητή και για χτύπημα στον 4ο.

Οι πληροφορίες του Larnakaonline από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο Ιωάννης Χριστοδούλου, ο διαιτητής της χθεσινής αναμέτρησης, αλλά και ο Κωνσταντίνος Φωτίου που ήταν 4ος, ανέφεραν στην Αστυνομία δυο διαφορετικά περιστατικά που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα. Και οι δυο έκαναν τις αναφορές τους στην Αστυνομία αλλά δεν προχώρησαν σε επίσημη καταγγελία, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί η Αστυνομία να προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα.

Συγκεκριμένα ο Χριστοδούλου κατά την αποχώρηση του με το αυτοκίνητο του δέχθηκε κλωτσιά στο αυτοκίνητο του από άγνωστο. Στο σημείο που έγινε το περιστατικό δεν υπάρχει κάμερα που να κατέγραψε το γεγονός και ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είδε ποιος το έκανε. Μάλιστα, λέγεται ότι η καταγγελία περισσότερο έγινε για να μπορέσει ο ίδιος να απαιτήσει από την ασφάλεια την αποζημίωση.

Όσον αφορά το περιστατικό με την καταγγελία του 4ου διαιτητή, Κωνσταντίνου Φωτίου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τέλος του αγώνα Ρόκα και Αντόνε έδωσαν τα χέρια και εκεί υπήρξε ένταση. Ο 4ος διαιτητής πήγε να τους καθησυχάσει και κατά λάθος ο Ρόκα τον χτύπησε πάνω στην ένταση.

Τα δυο αυτά συμβάντα αναφέρθηκαν από τους διαιτητές στην Αστυνομία αλλά δεν προχώρησαν σε καταγγελία. Λογικά όμως έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνος από τους διαιτητές.

Send this to a friend