Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Έξαλλος ο Τσάβι Ρόκα: «Δεν είμαι τρελός, όσα λέει είναι ψέματα»
Έξαλλος ο Τσάβι Ρόκα: «Δεν είμαι τρελός, όσα λέει είναι ψέματα»

Έξαλλος ο Τσάβι Ρόκα: «Δεν είμαι τρελός, όσα λέει είναι ψέματα»

Την ανάγκη να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει τη θέση του είχε ο Τσάβι Ρόκα με το που έφθασε η αποστολή της ΑΕΚ στο Λονδίνο σχετικά με όσα καταγράφονται στο φύλλο αγώνος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα.

Αναλύυτικά οι κυριότερες τοποθετήσεις του

«Δεν θέλω να είμαι ο πρωταγωνιστής. Πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς σήμερα δεν είναι… Όλα αυτά τα χρόνια κέρδισα τον σεβασμό όλων στο ποδόσφαιρο. Παίκτες, προπονητές ακόμα και διαιτητές μου έστειλαν μηνύματα όταν έφυγα για να με ευχαριστήσουν. Δεν είμαι υπερόπτης. Οι γονείς μου με μεγάλωσαν με αρχές και μου έμαθαν να λέω μόνο την αλήθεια. Αυτό ακολουθώ, αυτό θέλω να κάνουν οι κόρες μου. Είμαι εδώ για να ξεκαθαρίσω, με κεφαλαία γράμματα για το τι έγινε. Να πω την αλήθεια.

Αυτό το άτομο έγραψε τρία πράγματα στην έκθεση που δεν είναι αλήθεια. Όταν τέλειωσε το παιχνίδι κατέβηκα κάτω και ένας ποδοσφαιριστής του αντιπάλου δεν πανηγύριζε την νίκη τους με τον σωστό τρόπο. Αυτό που έκανα ήταν να κατέβω κάτω για να αποτρέψω το οτιδήποτε. Ο Τρισκόφσκι μιλούσε με τον προπονητή του Απόλλωνα. Εγώ πλησίασα και είπα στον προπονητή του Απόλλωνα, σε παρακαλώ πήγαινε και πάρε τον ποδοσφαιριστή σου γιατί θα δημιουργήσει πρόβλημα. Αυτό έκανα, ίσως να φώναζα γιατί ήταν πολλοί άνθρωποι εκεί. Μετά ο τέταρτος διαιτητής με πλησίασε με επιθετικό τρόπο. Του είπα να φύγει, τον άγγιξα μόνο στον ώμο, δεν τον χτύπησα. Είμαι 49 ετών, ποτέ στην ζωή μου δεν χτύπησα κανέναν. Δεν είμαι τρελός.

Δεν είναι αλήθεια ότι τον έσπρωξα. Ουσιαστικά αυτός είναι που ήρθε σε μένα με επιθετικό τρόπο και αντέδρασα. Αντέδρασα και του είπε να φύγει μακριά και να μην με ακουμπά. Για 2-3 λεπτά του έλεγα μην με αγγίζεις. Όλα όσα λέει είναι ψέματα. Δεν είναι η αλήθεια και δεν θα τον αφήσω να καταστρέφει την εικόνα μου και ειδικά την εικόνα της ΑΕΚ στην οποία ανήκω. Ξέρουν όλοι πολύ καλά ότι η ΑΕΚ είχε πολλούς λόγους να έχει παράπονα από τη διαιτησία και πάντοτε τους σεβόμαστε τους διαιτητές αλλά και τους στηρίζουμε. Μάλιστα άνθρωποι του Απόλλωνα του είχαν πει ότι είναι λάθος. Και έγραψαν και για τον προπονητή μας. Ήταν εκεί και ο Εύμαιος και ο Τρισκόφσκι και ότι έγραψαν δεν είναι η αλήθεια. Πρωταγωνιστές είναι άλλοι αλλά ήθελα μα μιλήσω γιατί δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται».

Send this to a friend