Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Η Lidl Official Fresh Food Partner στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023
Η Lidl Official Fresh Food Partner στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Η Lidl Official Fresh Food Partner στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023, θα διεξαχθούν για πρώτη φορά 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI σε μία διοργάνωση. Η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

Από τις 3 έως τις 13 Αυγούστου, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI θα διεξαχθεί στη Γλασκώβη και σε άλλα σημεία σε ολόκληρη τη Σκωτία. Θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα ποδηλατικά γεγονότα στην ιστορία και θα συνδυάσει για πρώτη φορά 13 υπάρχοντα Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI σε ένα μεγάλο γεγονός.

Στο πλαίσιο αυτό, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI και η Lidl, μία από τις κορυφαίες εταιρείες λιανεμπορίου τροφίμων στη Γερμανία και την Ευρώπη, συνάπτουνεταιρική συμφωνία: Ως Official FreshFoodPartner, η Lidl στηρίζει και τα 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI της διοργάνωσης, επιθυμώντας να δώσει έμφαση στη σημασία της άσκησης και της συνειδητής διατροφής για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Ως εταιρεία λιανεμπορίου τροφίμων, η Lidl δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να λαμβάνουν υπεύθυνες αποφάσεις αγοράς, παρέχοντας πρόσβαση σε φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα στην καλύτερη ποιότητα και στην καλύτερη τιμή. Αυτό καθιστά τη Lidl στους πελάτες της ως έναν αξιόπιστο εταίρο για τις καθημερινές τους αγορές.

Διεθνής Οργάνωση και Διεθνές Γεγονός

Ως εταιρεία του ομίλου Schwarz, η Lidl εκπροσωπείται διεθνώς με περισσότερα από 12.000 καταστήματα σε 31 χώρες της Ευρώπης και των ΗΠΑ.Αυτό συνάδει απόλυτα με τον διεθνή χαρακτήρα και την ποικιλομορφία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας της UCI: Πάνω από 6.000 επαγγελματίες και ερασιτέχνες ποδηλάτες από περισσότερες από 120 χώρες θα αγωνιστούν στα 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI.

Όπως τα προϊόντα της Lidl είναι προσιτά σε όλους, έτσι και η ποδηλασία είναι προσιτή σε όλους: Το άθλημα είναι ιδανικό για όποιον επιθυμεί να είναι πιο δραστήριος στην καθημερινότητά του.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε ένα τόσο καινοτόμο και μοναδικόγεγονός. Η στήριξη ως Official FreshFoodPartnerυπογραμμίζει τη δέσμευση της Lidl να συμβάλει σε έναν υγιεινό και ενεργό τρόπο ζωής, παρέχοντας πιο συνειδητές και υγιεινές επιλογέςδιατροφής. Σε αυτό το ιδιαίτερο παγκόσμιο γεγονός, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023 και να εμπνεύσουμε μαζί τους ανθρώπους να είναι πιο ζωτικοί και δραστήριοι στην καθημερινότητά τους», δήλωσε σχετικά ο JeroenBal, Divisional Board MemberCustomer της LidlInternational.

Η AminaLanaya, Γενική Διευθύντρια της UCI, δήλωσε: «Η Lidl αποτελεί τον τέλειο διεθνή εταίρο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023, καθώς προσκαλούμε τους κορυφαίους αθλητές από περισσότερες από 120 χώρες να αγωνιστούν σε αυτή τη θεαματική διοργάνωση. Η Lidl συμμερίζεται την πεποίθησή μας ότι η ποδηλασία είναι για όλους και θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε έναν από τους βασικούς στόχους της διοργάνωσης, που είναι η προσέγγιση ενός διευρυμένου εγχώριου και διεθνούς κοινούκαι να προωθήσουμε τα πολλά οφέλη του ποδηλάτου για την υγεία και την ευεξία».

Σχετικά με τη Lidl

Η Lidl, ως μέλος του ομίλου Schwarz με έδρα το Neckarsulm, συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων λιανεμπορίου τροφίμων στη Γερμανία και την Ευρώπη. Σήμερα λειτουργεί περισσότερα από 12.000 καταστήματα και περισσότερα από 200 εφοδιαστικά κέντρα σε 31 χώρες. Στην Κύπρο, δραστηριοποιείται από το 2010 απασχολώντας περισσότερους από 700 εργαζομένους, ενώ το δίκτυό της αριθμεί 20 καταστήματα και 1 υπερσύγχρονο εφοδιαστικό κέντρο.

Σχετικά με την UCI

Η Διεθνής Ένωση Ποδηλασίας- Union CyclisteInternationale (UCI) ιδρύθηκε στο Παρίσι στις 14 Απριλίου 1900 και αποτελείτο παγκόσμιο διοικητικό όργανο για την ποδηλασία. Αναπτύσσει και διαχειρίζεται την ποδηλασία σε όλες τις μορφές της και για όλους τους ανθρώπους: ως ανταγωνιστικό άθλημα, ως υγιή δραστηριότητα αναψυχής, ως μέσο μεταφοράς αλλά και απλά για διασκέδαση. Η UCI διαχειρίζεται και προωθεί τα δέκα είδη ποδηλασίας δρόμου, πίστας, βουνού, BMXRacing, BMX freestyle, cyclo-cross, trial, εσωτερικού χώρου, esports και gravel. Πέντε από αυτά εκπροσωπούνται στους Ολυμπιακούς Αγώνες (δρόμου, πίστας, βουνού, BMX Racingκαι BMX Freestyle), δύο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες (δρόμου και πίστας) και τέσσερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων (δρόμου, βουνού, BMXRacing και BMX Freestyle).Περισσότερες πληροφορίες στο www.uci.org

 Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

corporate.lidl.com.cy

team.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus

youtube.com/lidlcyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

Send this to a friend