Home Uncategorized ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο αστυνομικοί σε διαθεσιμότητα για την απόδραση – Οι οδηγίες του Αρχηγού
ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο αστυνομικοί σε διαθεσιμότητα για την απόδραση – Οι οδηγίες του Αρχηγού

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο αστυνομικοί σε διαθεσιμότητα για την απόδραση – Οι οδηγίες του Αρχηγού

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν δυο Αστυνομικοί σε σχέση με την απόδραση του 23χρονου, που σημειώθηκε χθες βράδυ στο ΤΑΕ Λάρνακας και τα ίχνη του οποίου ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας “αναφορικά με την απόδραση κρατούμενου χθες Τρίτη, από τα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα δύο μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της ΑΔΕ Λάρνακας”.

Πρόσθεσε ότι «σε εξέλιξη βρίσκονται οι εξετάσεις και έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του 23χρονου και αναζητούνται οι κινήσεις του μέσω κλειστών κυκλωμάτων βιντεοπαρακολούθησης. Ταυτόχρονα η Αστυνομία καταβάλλει προσπάθειες για εντοπισμό του μέσω φιλικών του προσώπων και πιθανοί τρόποι διαφυγής του, ενώ ελέγχονται και τα σημεία διέλευσης προς τις κατεχόμενες περιοχές».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Χατζηγιασεμή είπε πως «η έκθεση γεγονότων που ζήτησε το πρωί ο Αρχηγός Αστυνομίας από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρνακας, έχει ήδη προωθηθεί προς τον κ. Παπαθεοδώρου. Οι οδηγίες για να τεθούν σε διαθεσιμότητα τα δύο μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, δόθηκαν από τον Αρχηγό της Δύναμης ύστερα από την μελέτη της έκθεσης γεγονότων».

Ταυτόχρονα «αναμένεται να διοριστεί ερευνών αξιωματικός ο οποίος θα διερευνήσει την πιθανότητα διάπραξης πειθαρχικών αδικημάτων από τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας».

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος είχε συλληφθεί το απόγευμα της Τρίτης, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, αφού θεωρήθηκε ύποπτος για υποθέσεις που αφορούν διαρρήξεις και κλοπές από δύο πρακτορεία στοιχημάτων και ενός περιπτέρου που διαπράχθηκαν φέτος στην επαρχία Λάρνακας. Ο ύποπτος ενώ βρισκόταν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, κατάφερε κάτω από άγνωστες μέχρι συνθήκες να αποδράσει γύρω στις 19.30 χθες το βράδυ.

Σημειώνεται ότι δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο διέφυγε ο 23χρονος ο οποίος φορούσε χειροπέδες, ωστόσο μόλις έγινε αντιληπτή η απόδραση του, η Αστυνομία άρχισε έρευνες σε διάφορα υποστατικά και κατοικίες χωρίς όμως μέχρι στιγμής να εντοπιστεί.

Τα στοιχεία και η φωτογραφία του 23χρονου δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί.

Send this to a friend