Home Uncategorized “Αιώνια” ντέρμπι σε Κύπρο και Ελλάδα που κρίνουν πολλά – Πλούσιο πρόγραμμα με το ενδιαφέρον στα ύψη…
“Αιώνια” ντέρμπι σε Κύπρο και Ελλάδα που κρίνουν πολλά – Πλούσιο πρόγραμμα με το ενδιαφέρον στα ύψη…

“Αιώνια” ντέρμπι σε Κύπρο και Ελλάδα που κρίνουν πολλά – Πλούσιο πρόγραμμα με το ενδιαφέρον στα ύψη…

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα είναι πλούσια η αγωνιστική δράση σε Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη και στον Υπόλοιπο κόσμο. Τα βλέμματα όμως είναι στραμμένα κυρίως στα «αιώνια» ντέρμπι που έτυχε να γίνονται την ίδια μέρα. Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ στα μέρη μας και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στην Ελλάδα. Μιλάμε για ματσάρες που θα κρίνουν και πολλά για τη συνέχεια.

Πέρα από το «αιώνιο» ντέρμπι έχουμε και το Ανόρθωση-ΑΕΛ που έχει πάντοτε το δικό του ενδιαφέρον.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ (19:00)

Σε όποια αγωνιστική κατάσταση και αν βρίσκονται οι δύο ομάδες πάντοτε το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ θα είναι μεγάλο ντέρμπι. Οι «πράσινοι» παλεύουν για είσοδο στην πρώτη εξάδα και προέρχονται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό. Αντίθετα οι «γαλαζοκίτρινοι» σκόνταψαν κόντρα στην Δόξα και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι για να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και γιατί όχι να μην βρεθούν και στην κορυφή σε περίπτωση στραβοπατήματος των «κιτρινοπράσινων». Αν και γηπεδούχος η Ομόνοια, το ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί σε τιμές 2.52. Η νίκη των «πρασίνων» βρίσκεται στο 2.80 και η ισοπαλία στο 3.40. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (G/G) αυτό προσφέρεται στο 1.85. 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΕΛ (17:00)

Το καθήκον της συνεχίζει να κάνει η Ανόρθωση στον θεσμό του πρωταθλήματος και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Οι ποδοσφαιριστές του Βέσκο Μιχαήλοβιτς επικράτησαν με 2-1 της Πάφου και επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό. Η «Κυρία» είναι και μαθηματικά πλέον εκτός πρώτης εξάδας, αλλά και απέναντι στην ΑΕΛ θα προσπαθήσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και γιατί να μην πάρει πάλι τους τρεις βαθμούς. Βέβαια στο πίσω μέρος του μυαλού των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης θα είναι ο επαναληπτικός Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό που ακολουθεί. Από την άλλη η ΑΕΛ μετά τη μεγάλη της νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΚ, ελπίζει για είσοδο στην πρώτη εξάδα και θα κυνηγήσει το διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι έχουν το μεγαλύτερο κίνητρο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με την Ανόρθωση να παίζει κυρίως για το γόητρο και για τη ψυχολογία της. Η νίκη της «Κυρίας» βρίσκεται στο 2.18 και το διπλό της ΑΕΛ στο 3.30. Η ισοπαλία κυμαίνεται στο 3.45. Το under 2,5 γκολ του αγώνα είναι στο 1.72.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:30)

Ζούμε το κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Οι διαφορές ανάμεσα σε ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ είναι τόσο λίγες (και βαθμολογικά) που κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα. Θα γίνει μάχη στα επερχόμενα πλέι-οφ που θα κριθούν τα πάντα στην β φάση του πρωταθλήματος. Στο αποψινό σούπερ ντέρμπι αν θέλει ο Ολυμπιακός να επιστρέψει δυναμικά στην διεκδίκηση του τίτλου θα πρέπει να κερδίσει τον αγώνα. Η διαφορά τώρα μεταξύ των δύο ομάδων είναι στους πέντε βαθμούς με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό να έχει 54 και ο Ολυμπιακός που είναι τρίτος 49 βαθμούς. Αναμένεται σπουδαίο παιχνίδι και οι προβλέψεις είναι δύσκολες. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα είναι ευχαριστημένος και με ισοπαλία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να κερδίσει, βγάζοντας ουσιαστικά εκτός για το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό. Φαβορί για νίκη οι γηπεδούχοι ελέω και έδρας με τιμές 1.83. Το διπλό της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στο 4.23 και η ισοπαλία στο 3.15. Το under 2,5 γκολ του αγώνα κυμαίνεται σε τιμές 1.51.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

 

 

Send this to a friend