Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ντέρμπι σε Μπουντεσλίγκα και Λιγκ 1- Κρίσιμα ματς στο Κυπριακό πρωτάθλημα…
Ντέρμπι σε Μπουντεσλίγκα και Λιγκ 1- Κρίσιμα ματς στο Κυπριακό πρωτάθλημα…

Ντέρμπι σε Μπουντεσλίγκα και Λιγκ 1- Κρίσιμα ματς στο Κυπριακό πρωτάθλημα…

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Πλούσιο το ποδοσφαιρικό μενού σήμερα, όπως συνηθίζεται κάθε Κυριακή. Αρχίζοντας από τα δικά μας, η Ένωση υποδέχεται τον Ακρίτα σε μια κρίσιμη αναμέτρηση για την παραμονή και η Νέα Σαλαμίνα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Μεγάλο ντέρμπι έχουμε και στην Μπουντσελίγκα με την Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται την σούπερ έκπληξη της φετινής χρονιάς Ουνιόν Βερολίνου. Οι δύο ομάδες μοιράζονται την κορυφή μαζί με την Μπορούσια Ντόρτμουντ έχοντας 41 βαθμούς.

Ντέρμπι θα γίνει και στην Λιγκ 1 της Γαλλίας με την πρωτοπόρο Παρί να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την δεύτερη στην βαθμολογία Μαρσέιγ στην καυτή της έδρα.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΕΝΩΣΗ-ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (17:00)

Πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εάν θέλει η Ένωση να αυξήσει τις πιθανότητες της για παραμονή θα πρέπει να κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από την άλλη ο Ακρίτας σε περίπτωση ήττας, ακόμα και ισοπαλίας, μόνο με θαύμα θα κρατηθεί στην κατηγορία παρά το γεγονός ότι ακόμα έχουν μείνει αρκετά παιχνίδια. Οι «βυσσινί» στην τελευταία τους αναμέτρηση, ισοφαρίστηκαν στο τελευταίο λεπτό με την Καρμιώτισσα και έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο. Ο Ακρίτας αν και προηγήθηκε κόντρα στον Απόλλωνα, δεν άντεξε και στο τέλος δέχθηκε την ήττα με 3-1. Φαβορί και ελέω έδρας οι γηπεδούχοι με τη νίκη τους να πληρώνει 1.75. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.80 και το διπλό στο 4.55. Το under 2,5 γκολ του αγώνα προσφέρεται στο 1.78.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:00)

Οι γηπεδούχοι παλεύουν για είσοδο στην πρώτη εξάδα και οι φιλοξενούμενοι για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Είναι σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες που έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από κακή εμφάνιση και ήττα από τον Άρη με 3-0 και οι «μαυροπράσινοι» πάλεψαν απέναντι στην Ομόνοια αλλά δεν απέφυγαν την ήττα με 1-0. Αν θέλουν εξάδα οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη θα πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες και αν θέλουν οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Σεργίδη να παραμείνουν στην κατηγορία θα πρέπει τέτοιου είδους παιχνίδια τουλάχιστον να μην τα χάνουν. 1.75 πληρώνει ο άσος της Νέας Σαλαμίνας και 4.75 το διπλό του Ολυμπιακού. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.70. Το να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες (NG) αυτή η επιλογή πληρώνει 1.75.

***Στο ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχουν και την Ουνιόν Βερολίνου, φαβορί στο 1.35 οι «βαυαροί». Η ισοπαλία βρίσκεται στο 5.10 και το διπλό στο 9.00.

***Η Μαρσέιγ κόντρα στην Παρί είναι το αουτσάιντερ σε τιμές 2.67. Το διπλό της παρέας του Μέσι και Εμπαπέ πληρώνει 2.38. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.51. Η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο πληρώνει 2.24.

 **Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

 

 

 

Send this to a friend