Home Uncategorized Επιστροφή με ματσάρες στο Τσάμπιονς Λιγκ και αρχή στους “8” του Κυπέλλου με ΑΕΛ-Νέα Σαλαμίνα…
Επιστροφή με ματσάρες στο Τσάμπιονς Λιγκ και αρχή στους “8” του Κυπέλλου με ΑΕΛ-Νέα Σαλαμίνα…

Επιστροφή με ματσάρες στο Τσάμπιονς Λιγκ και αρχή στους “8” του Κυπέλλου με ΑΕΛ-Νέα Σαλαμίνα…

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Επιστροφή απόψε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπως γίνεται κάθε Φεβρουάριο με τα παιχνίδια για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο αποψινό πρόγραμμα έχουμε δύο ματσάρες. Η Μίλαν υποδέχεται την Τότεναμ και η Παρί την Μπάγερν. Ζευγάρια που θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν και τον μεγάλο τελικό της μεγάλης διοργάνωσης. Δράση έχουμε και στο Κύπελλο Κύπρου που αρχίζει η φάση των «8». Η ΑΕΛ υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση.

ΑΕΛ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (18:00)

Πολύ μεγάλο παιχνίδι αναμένεται απόψε στο νέο γήπεδο της Λεμεσού, το οποίο θα είναι κατάμεστο. Η ΑΕΛ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στους «4» για να ελπίζει για κάτι καλό την φετινή χρονιά. Από την άλλη η Νέα Σαλαμίνα μπορεί να βρίσκεται κοντά στο να εισέλθει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, αλλά θα ρίξει το βάρος της για διάκριση στο Κύπελλο. Απόψε οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη, θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους αυξάνει τις πιθανότητες για πρόκριση στον επαναληπτικό στο «Αμμόχωστος». Στα τελευταία τους παιχνίδια πρωταθλήματος αμφότερες ηττήθηκαν από Πάφο και Ανόρθωση αντίστοιχα. Φάνηκε περίτρανα ότι το μυαλό τους ήταν στραμμένο στο αποψινό παιχνίδι. Η νίκη των γηπεδούχων προσφέρεται στο 1.95, η ισοπαλία στο 3.25 και το διπλό στο 4.40.

***Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μίλαν υποδέχεται την Τότεναμ. Ισοζυγισμένο το σετ αποδόσεων. 2.57, 3.35 και 2.80 για το (1Χ2). Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (G/G) αυτό βρίσκεται στο 1.72.

***Στο δεύτερο προγραμματισμένο παιχνίδι για απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ η Παρί υποδέχεται την Μπάγερν. Για πολλούς είναι δύο από τα φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου, αλλά όπως τα έφερε η κλήρωση μία από τις δύο θα προχωρήσει στην φάση των «8». 2.80 η νίκη για τους γηπεδούχους και 2.32 το διπλό των «Βαυαρών» που είναι φαβορί για πρόκριση με τιμή 1.58. Η παρέα των Εμπαπέ και Μέσι προσφέρεται στο 2.35 για πρόκριση.

 **Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

 

 

 

 

Send this to a friend