Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Σούπερ ντέρμπι στο Κύπελλο Κύπρου (Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ) και η δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται…
Σούπερ ντέρμπι στο Κύπελλο Κύπρου (Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ) και η δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται…

Σούπερ ντέρμπι στο Κύπελλο Κύπρου (Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ) και η δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται…

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Πλούσιο ποδοσφαιρικό μενού περιλαμβάνει η σημερινή μέρα και το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη. Αρχίζοντας από τα δικά μας, έχουμε δύο αγώνες Κυπέλλου για την Προημιτελική Φάση και να σημειώσουμε ότι είναι τα πρώτα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων. Η Δόξα υποδέχεται την Πάφο με τους φιλοξενούμενους να είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά πάντοτε είναι σημαντικό το πρώτο παιχνίδι. Απόψε έχουμε και το ντέρμπι «αιωνίων» με την Ομόνοια να υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ στο κατάμεστο ΓΣΠ.

Η δράση συνεχίζεται και στο Τσάμπιονς Λιγκ με άλλες δύο αναμετρήσεις. Η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την Μπενφίκα και η Μπορούσια Ντόρτμουντ την Τσέλσι.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΔΟΞΑ-ΠΑΦΟΣ FC (18:00)

Στο συγκεκριμένο ζευγάρι φαβορί για την πρόκριση είναι η Πάφος και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Είναι ποιοτικότερη και ανώτερη ομάδα από την Δόξα, αλλά στο ποδόσφαιρο είδαμε πολλές εκπλήξεις κυρίως στον θεσμό του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν σήμερα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα ή το προβάδισμα για να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για πρόκριση στον επαναληπτικό στο Παφιακό. Σίγουρα πρωταρχικός στόχος της ομάδας του Κώστα Σακκά είναι η παραμονή στην κατηγορία και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε ροτέισον στα παιχνίδια Κυπέλλου με την Πάφο. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι και εάν τα καταφέρουν θα κάνουν πολύ πιο εύκολο το έργο τους στον επαναληπτικό. To διπλό προσφέρεται στο 1.45. Το under 2,5 γκολ του αγώνα στο 2.05 και το over 2,5 γκολ στο 1.75.

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ (19:00)

Αναμένονται δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες και η πρόκριση ενδέχεται να κριθεί και στα δύο ματς. Αυτή όμως που καίγεται περισσότερο για να περάσει στην ημιτελική φάση είναι η Ομόνοια. Στον θεσμό του πρωταθλήματος έχει κακή πορεία και το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι να εισέλθει απλά στην πρώτη εξάδα. Για να τελειώσει θετικά την χρονιά και να την σώσει ουσιαστικά θα πρέπει και πάλι να κατακτήσει το Κύπελλο που θα την οδηγήσει και στην Ευρώπη, αλλιώς η χρονιά θεωρείται χαμένη. ΤΟ ΑΠΟΕΛ παρουσιάζεται με ιδιαίτερη σοβαρότητα και δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει και τους δύο εγχώριους τίτλους. Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πάνω σε αυτό θέλει να κτίσει για πρόκριση κόντρα στους «πράσινους» που ακόμα ψάχνονται. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1.81.

***Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Mπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται την Τσέλσι σε ένα πολύ αμφίρροπο ζευγάρι. Πολλές οι επιλογές και στα Ειδικά Στοιχήματα. Το να σκοράρει ο Τζούλιαν Μπραντ (πρώτος σκόρερ της ομάδας στην Μπουντεσλίγκα) για τους γηπεδούχους προσφέρεται στο 4.00. Για τους «μπλε» ο Κάι Χάβερτς στο να σκοράρει προσφέρεται στο 3.30.

Στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την Μπενφίκα. Φαβορί οι Πορτογάλοι για νίκη με το διπλό να βρίσκεται στο 1.89. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (G/G) που είναι εκ φύσεως επιθετικές στο 1.75.

 **Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend