Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Φουλ δράση στην Σούπερ Λιγκ, μονόδρομος η νίκη για την Λίβερπουλ…
Φουλ δράση στην Σούπερ Λιγκ, μονόδρομος η νίκη για την Λίβερπουλ…

Φουλ δράση στην Σούπερ Λιγκ, μονόδρομος η νίκη για την Λίβερπουλ…

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Aν και Δευτέρα υπάρχει πλούσια αγωνιστική δράση και το ενδιαφέρον στα ύψη σε κάποια πρωταθλήματα. Στην Σούπερ Λιγκ μετά τον πρώτο τους αγώνα Κύπέλλου, ΑΕΚ και Ολυμπιακός επιστρέφουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος, έχοντας εντός έδρας αποστολές. Οι «κιτρινοπράσινοι» υποδέχονται τον Λεβαδειακό και οι «ερυθρόλευκοι» τον Παναιτωλικό. Ο ΠΑΟΚ έχει εκτός έδρας αποστολή απέναντι στον υπολογίσιμο Αστέρα Τρίπολης. Αγώνα έχουμε απόψε και στην Πρέμιερ Λιγκ με την προβληματική Λίβερπουλ να υποδέχεται την Έβερτον. Θα δείτε πιο κάτω αναλυτικά και την υπόλοιπη δράση σε Σερί Α΄, Πριμέρα Ντιβιζιόν και όχι μόνο…

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ (18:00)

Πολύ δύσκολη έξοδος αναμένει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που προέρχεται από την λευκή ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό. Πάντως ο ΠΑΟΚ είναι ανεβασμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα, παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο. Για να ελπίζει τουλάχιστον να διεκδικήσει τον τίτλο για φέτος, θα πρέπει τέτοιου είδους παιχνίδια να τα κερδίζει. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι σκληρό καρύδι και κυρίως εντός έδρας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν δύο εβδομάδες κέρδισε τον πρωτοπόρο Παναθηναικό. Το διπλό βρίσκεται στο 1.85. Το under 2,5 γκολ στο 1.57 και το over 2,5 στο 2.42.

ΑΕΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (18:30)

Συνεχίζει την τρελή της πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Προ ημερών επικράτησε με 3-0 στην καυτή της έδρα του Ολυμπιακού και βρίσκεται με το ένα πόδι στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Πολύ δύσκολα οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορέσουν να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα. Κόντρα στον Λεβαδειακό είναι το μεγάλο φαβορί και εάν παίξουν σοβαρά και πειθαρχημένα ενδέχεται να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα και θα προσπαθήσουν να παίξουν χωρίς άγχος και πάνω σε αυτό θα παλέψουν για να πάρουν τουλάχιστον τον ένα βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην Σούπερ Λιγκ. H νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το over 2,5 γκολ του αγώνα προσφέρεται στο 1.60.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (21:00)

Επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους γηπεδούχους και καλούνται να δείξουν χαρακτήρα. Προέρχονται από την λευκή ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ και ακολούθως δέχθηκαν την βαριά ήττα από την ΑΕΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου. Με βάση πλέον τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα καθώς δύσκολα θα ανατρέψει το 3-0 για να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου. Για να μπορέσει όμως να πετύχει κάτι την φετινή χρονιά, θα πρέπει άμεσα να βελτιωθεί και το αποψινό παιχνίδι κρύβει πολλές παγίδες. Ο Παναιτωλικός απέδειξε πολλές φορές ότι μπορεί να κάνει την ζημιά στον οποιοδήποτε. 1.15 ο άσος, 7.50 η ισοπαλία και το διπλό στο 20.00. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες αυτό προσφέρεται στο 2.85.

***Παιχνίδι πλέον μιας επιλογής για την Λίβερπουλ που φέτος πάει από το κακό στο χειρότερο. Κόντρα στην Έβερτον θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η νίκη της προσφέρεται στο 1.49.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend