Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Τον Μάρτιο η “Διαδρομή Αγάπης 2023”
Τον Μάρτιο η “Διαδρομή Αγάπης 2023”

Τον Μάρτιο η “Διαδρομή Αγάπης 2023”

Μεταξύ 15 και 19 Μαρτίου 2023, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια «Διαδρομή Αγάπης», με στόχο τη ευναισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα πολλαπλά προβλήματα του παιδικού καρκίνου και την οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου, που διοργανώνει τη διαδρομή, οι εθελοντές μοτοσικλετιστές θέλουν να περάσουν το δικό τους μήνυμα: “Αγάπη για το σωστό μοτοσικλετισμό και αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο”. Η πορεία θα διεξαχθεί με τη συνεργασία δικυκλιστών της Ομάδας «Ζ» της Αστυνομίας.

Ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι στις 15, 16, 17 Μαρτίου, η πορεία θα καλύψει σχολεία και στις 18 και 19 Μαρτίου, Δήμους και Κοινότητες σε όλες τις επαρχίες.

Κατά τη διάρκεια της «Διαδρομής Αγάπης» οι μοτοσικλετιστές και οι εθελοντές του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» θα σταθμεύουν σε πόλεις και χωριά, όπου εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, σωματείων, εταιρειών, καθώς και άτομα, θα μπορούν να κάνουν τις εισφορές τους σε εντεταλμένα μέλη του Συνδέσμου.

Send this to a friend