Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Άντρη Ανδρέου: Συνεπείς όπως κάθε χρόνο δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη
Άντρη Ανδρέου: Συνεπείς όπως κάθε χρόνο δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη

Άντρη Ανδρέου: Συνεπείς όπως κάθε χρόνο δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη

Στις 15 Δεκεμβρίου 2023, διοργανώθηκε φιλανθρωπικό δείπνο με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου ΑΜΕΑ «Άγιος Λάζαρος», στο οποίο και μαζεύτηκαν €4.450.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων, κ. Άντρη Ανδρέου, μας δήλωσε πως “το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο έχει αγκαλιαστεί και έχει γίνει θεσμός στον οποίο θα παραμείνουμε πιστοί κάθε χρόνο.

Ο σκοπός του είναι ιερός και κάθε χρόνο προσφέρουμε ένα σεβαστό πόστο σε εαυγή ιδρύματα της πόλης μας που το έχουν ανάγκη την στήριξη και την βοήθεια μας.”

Η ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας:

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων, κ. Άντρη Ανδρέου, παρέδωσε την Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 στην Πρόεδρο του Κέντρου ΑΜΕΑ «Άγιος Λάζαρος» κ. Γιολάντα Ζαχαρίου και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, επιταγή ύψους €4.450. Το ποσό αυτό μαζεύτηκε από τη διοργάνωση του 4ου ετησίου Φιλανθρωπικού Δείπνου που πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2022 στο Radisson Blu, για το σκοπό αυτό.

Κατά την παράδοση, η Πρόεδρος εκ μέρους του Δημάρχου και των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, μετάφερε τις ευχαριστίες, τόσο στην Πρόεδρο όσο και στα Μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του Κέντρου ΑΜΕΑ «Άγιος Λάζαρος» για την ανιδιοτελή προσφορά και έργο τους, το οποίο διακατέχεται από αλληλεγγύη. Ένα έργο που στηρίζει τον αγώνα για συμπαράσταση αλλά και για κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων με νοητική αναπηρία.

Τέλος, ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο του Κέντρου ΑΜΕΑ «Άγιος Λάζαρος», το οποίο στοχεύει στην παροχή ευκαιριών ψυχαγωγίας, άθλησης και εκπαίδευσης προς τα άτομα με νοητική αναπηρία.

Send this to a friend