Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οδικές εργασίες σε Λάρνακα και Αραδίππου κλείνουν δρόμους
Οδικές εργασίες σε Λάρνακα και Αραδίππου κλείνουν δρόμους

Οδικές εργασίες σε Λάρνακα και Αραδίππου κλείνουν δρόμους

Οδικές εργασίες σε Λάρνακα και Αραδίππου επηρεάζουν δρόμους.

Στη Λάρνακα, στη Λεωφόρο Αλέξανδρου Παναγούλη, την περίοδο 8/12/2022 – 31/1/2023, καθημερινά συμπεριλαμβανομένων και των Σαββατοκύριακων και των αργιών, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης δικτύου οχετών όμβριων, από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας. Κατά την πιο πάνω περίοδο, τμήμα της Λεωφόρου Αλέξανδρου Παναγούλη, από τη συμβολή της με την φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Κανελλοπούλου, με κατεύθυνση προς Λειβάδια, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Επίσης στη Λάρνακα, την περίοδο από την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου μέχρι την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023, από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 15:00, θα διεξάγονται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος στο τμήμα της Λεωφόρου Λύσου Σανταμά, από τον κυκλικό κόμβο παρά το γήπεδο της Νέας Σαλαμίνας προς τον κυκλικό κόμβο του γηπέδου Αντώνης Παπαδόπουλος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου, θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

Στην Αραδίππου, την περίοδο από την Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου μέχρι την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023, από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 15:00, θα διεξάγονται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος στο τμήμα της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, από τον κυκλικό κόμβο της οδού Αυστραλίας προς τη διασταύρωση με τη Σπύρου Κυπριανού στην Αραδίππου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στους παρόδιους δρόμους με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.

Send this to a friend