Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Απέραντη θλίψη για 3χρονο στο Λιοπέτρι: «Αντίο μέχρι να ξανασυναντηθούμε»
Απέραντη θλίψη για 3χρονο στο Λιοπέτρι: «Αντίο μέχρι να ξανασυναντηθούμε»

Απέραντη θλίψη για 3χρονο στο Λιοπέτρι: «Αντίο μέχρι να ξανασυναντηθούμε»

Απέραντη θλίψη στην οικογένειά του αλλά και σ’ όσους τον γνώριζαν έχει σκορπίσει ο θάνατος του 3χρονου παιδιού στο Λιοπέτρι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας του μικρού παιδιού, ο 3χρονος μόλις ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για τον παράδεισο. «Ο Μάμαντος μας μόλις ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για τον παράδεισο κοντά στην Παναγία εκεί που ανήκει. Αυτά τα 3 χρόνια μας δίδαξε αγάπη πίστη ευλογία θαύματα ευτυχία χαρά μας έδωσε δύναμη σε όλους. Όμως έφτασε η στιγμή του αποχαιρετισμού. Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν δίπλα μας και αγάπησαν πραγματικά αυτών τον Άγγελο. Όλοι θα φορέσουν λευκά ρούχα ή Χαρούμενα χρώματα γιατί αποχαιρετάμε έναν Άγγελο. Οι οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια για ευνόητους λόγους. Σήμερα είναι Χριστούγεννα και ο Μάμας γιορτάζει σήμερα. Η ώρα 10 θα είναι η κηδεία στην Εκκλησία τις Παναγίας Λιοπέτρι και θα συνοδεύουμε τον Άγγελο μας στο τελευταίο αντίο μέχρι να ξανασυναντηθούμε στην αιώνια ζωή. Και μην λυπάστε».

Η κηδεία του μικρού παιδιού θα γίνει στις 10:00, στην Εκκλησία της Παναγίας στο Λιοπέτρι, ενώ η οικογένεια δε θα δεχτεί συλλυπητήρια.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend