Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Παραβιάστηκαν άγραφοι νόμοι της νύχτας στην απόπειρα φόνου – Φόβοι για αντίποινα
Παραβιάστηκαν άγραφοι νόμοι της νύχτας στην απόπειρα φόνου – Φόβοι για αντίποινα

Παραβιάστηκαν άγραφοι νόμοι της νύχτας στην απόπειρα φόνου – Φόβοι για αντίποινα

Υπάρχει κατεύθυνση στις έρευνες των αρχών σχετικά με τη χθεσινή απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 42χρονου και 6χρονου παιδιού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, η έρευνα βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδια, ωστόσο, οι Αρχές κατευθύνονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και ψάχνουν στοιχεία προκειμένου να καταστεί δυνατή η σύλληψη των δραστών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση στη Λάρνακα είναι τεταμένη, καθώς επικρατεί αναβρασμός, λόγω του ότι στην απόπειρα φόνου εμπλέκεται παιδί.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για «παραβίαση άγραφων νόμων της νύχτας», καθώς, το γεγονός ότι οι πυροβολισμοί έπληξαν παιδί, προκαλεί φόβους για αντίποινα.

Για την υπόθεση, έχει ήδη αρχίσει η λήψη καταθέσεων. Ο 42χρονος δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς κι έτσι διερευνάται αν η επίθεση ήταν μήνυμα προς τον ίδιο ή προς συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο είναι γνωστό.

Υπενθυμίζεται ότι κοντά στο σημείο της απόπειρας φόνου εντοπίστηκαν τεκμήρια, καθώς κι ένα στρατιωτικό τυφέκιο, το οποίο σήμερα θα υποβληθεί σε βαλλιστικό έλεγχο, ώστε να διαφανεί κατά πόσο ενέχεται στην απόπειρα.

Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέου, η κατάσταση της υγείας των δύο τραυματιών, του 42χρονου και του 6χρονου παιδιού, δεν εμπνέει ανησυχία. Οι δύο τους υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

 

Send this to a friend