Home Uncategorized Στην μάχη του Μουντιάλ Νεϊμάρ-Ρονάλντο- Ματσάρα Βραζιλία-Σερβία (Πρόγραμμα, αναλύσεις και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)
Στην μάχη του Μουντιάλ Νεϊμάρ-Ρονάλντο- Ματσάρα Βραζιλία-Σερβία (Πρόγραμμα, αναλύσεις και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Στην μάχη του Μουντιάλ Νεϊμάρ-Ρονάλντο- Ματσάρα Βραζιλία-Σερβία (Πρόγραμμα, αναλύσεις και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας BookieCo | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Τέσσερα ματς περιλαμβάνονται και σήμερα στο πρόγραμμα των ομίλων του Μουντιάλ που ουσιαστικά ολοκληρώνεται και η 1η αγωνιστική των Ομίλων και θα έχουμε εικόνα από όλες τις ομάδας. Πρεμιέρα κάνουν σήμερα οι ομάδες του 7ου και του 8ου Ομίλου. Στη… μάχη του Μουντιάλ και η Βραζιλία, Πορτογαλία και Ουρουγουάη.

Απολαμβάνουμε και αυτή την μεγάλη διοργάνωση συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά θα απολαμβάνετε τους αγώνες του Μουντιάλ… σαν το σπίτι σας.

Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: 

12:00 Ελβετία – Καμερούν (7ος όμιλος), (Στάδιο Al-Janoub, Al-Wakrah)

Οι Ελβετοί πήραν την πρόκριση με εντυπωσιακό τρόπο για τα τελικά του Μουντιάλ. Με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες χωρίς να δεχθούν την ήττα. Βέβαια η τύχη τους γύρισε την πλάτη στον Όμιλο καθώς για να προκριθούν θα πρέπει να ξεπεράσουν Σερβία και Καμερούν. Δεν βάζουμε την Βραζιλία στην εξίσωση που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα περάσει στην επόμενη φάση. Για να έχουν ελπίδες οι Ελβετοί για πρόκριση, απόψε πρέπει να κερδίσουν το Καμερούν το οποίο έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε τελικές φάσεις Μουντιάλ από όλες τις Αφρικανικές ομάδες. Βέβαια στις τελευταίες του παρουσίες δεν πέτυχε κάτι και φέτος ευελπιστούν για την έκπληξη.

Λογικό φαβορί στις αγορές στην “ΒοοkieCo” η Ελβετία με τη νίκη της να πληρώνει 1.75 περίπου. Για αυτούς που δεν θέλουν να ρισκάρουν στον άσσο καλή επιλογή είναι και το G/G στο 2.07. 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα. 

15:00 Ουρουγουάη – Νότια Κορέα (8ος όμιλος), (Στάδιο Education City, Ντόχα)

Πάντοτε η Ουρουγουάη έχει στις τάξεις της πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και λέμε ότι μπορεί να κάνει και την έκπληξη. Θα παίξουν στο τελευταίο Μουντιάλ οι Σοάρες και Καβάνι που θέλουν να αποχωρήσουν από την Εθνική τους Ομάδα με ψηλά το κεφάλι. Σημειώστε ότι στην γραμμή κρούσης προστέθηκε και ο Νούνιες της Λίβερπουλ. Η Ουρουγουάη θα προσπαθήσει για να πάρει την πρόκριση και επιβάλλεται να ξεκινήσει με νίκη, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα. Aπό την άλλη η Νότια Κορέα δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Στο ρόστερ της έχει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όπως ο Σον της Τότεναμ. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο δύσκολα θα καταφέρει να κατακτήσει μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις. Απέναντι στην Ουρουγουάη, θα πρέπει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων για να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Αν πάρει έστω την ισοπαλία θα αυξήσει τις ελπίδες της για την συνέχεια που πληρώνει 3.43 στην “ΒοοkieCo”. Η νίκη της Ουρουγουάης προσφέρεται στο 1.75 και είναι καλή επιλογή. 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα. 

18:00 Πορτογαλία – Γκάνα (8ος όμιλος), (974 Stadium, Ντόχα)

Φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα η Πορτογαλία που θα έχει στο ρόστερ της για τελευταία φορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο που θέλει να αποχαιρετήσει την Εθνική του Ομάδα κατακτώντας το τρόπαιο. Είναι πραγματικότητα ότι πέρα από τον Ρονάλντο η Πορτογαλία διαθέτει ρόστερ που μπορεί να χτυπήσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Στον πάγκο της βρίσκεται και αρκετά χρόνια ο πολύπειρος Φερνάντο Σάντος.  Απέναντι στην Γκάνα θα πρέπει να περάσει οποωσδήποτε νικηφόρα για να πάρει και την 1η θέση του Ομίλου που είναι ο στόχος της.

Η Γκάνα έχει ενώπιον της πολύ δύσκολη αποστολή και θα προσπαθήσει για την έκπληξη. Στο παρελθόν πολλές ομάδες από την Αφρική έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό και έχουν προκαλέσει ζημιές στα θεωρητικά φαβορί, κάτι που είδαμε και φέτος.  Στην ομάδα ξεχωρίζει ο Τόμας Πάρτει της Άρσεναλ, που θα ηγηθεί της δύσκολης προσπάθειας. Με αντίπαλο την Πορτογαλία θα δεχθεί μεγάλη πίεση και θα πρέπει να αντέξει και να κρατήσει πολύ καλά αμυντικά για να έχει τύχη στο παιχνίδι.

Η νίκη της Πορτογαλίας βρίσκεται στο 1.40 που θα μπορούσε να συνδυαστεί με το over 1,5 του αγώνα στο 1.70. 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα. 

21:00 Βραζιλία – Σερβία (7ος όμιλος), (Στάδιο Lusail, Lusail)

Το πρόγραμμα της Πέμπτης κλείνει με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα σε Βραζιλία και Σερβία. Η Βραζιλία έκανε περίπατο στην προκριματική ζώνη Νοτίου Αμερικής όπου με ρεκόρ 14Ν-3Ι-0Η και γκολ 40-5, πήρε την πρώτη θέση και την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2022. Για αυτό είναι και το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Είναι αήττητη από τις 11/07/2021, όταν και έχασε 1-0 από την Αργεντινή στον τελικό του Copa America. Στα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια της μετράει 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Τρομακτική η ποιότητα του ρόστερ, με επιλογές πρώτης γραμμής σε κάθε θέση.

Η Σερβία όμως… έρχεται με φόρα.  Με επικό ‘διπλό’ στο ‘Luz’ της Λισσαβώνας κλείδωσε την πρώτη θέση του ομίλου στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου την τελευταία αγωνιστική και πήρε το απευθείας εισιτήριο πρόκρισης στα γήπεδα του Κατάρ.Μπορεί η Βραζιλία να είναι το φαβορί απόψε αλλά μην ξεχάνετε ότι η Σερβία έχει στο ρόστερ της παίκτες όπως οι Πάβλοβιτς, Μιλένκοβιτς στους στόπερ, Μακσίμοβιτς και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στα χαφ και οι Κόστιτς, Τάντιτς, Βλάχοβιτς, Μίτροβιτς στη γραμμή κρούσης.

Πάμε για φοβερό παιχνίδι. Η Βραζιλία είναι το φαβορί αλλά το 1.41 του άσσου κρύβει παγίδες. Καλή επιλογή το over 2,5 του αγώνα στο 1.65. 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα. 

Ποιος θα κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι στο Μουντιάλ;

Αποδόσεις, φαβορί και αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Μουντιάλ

Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θέλετε στην «ΒοοkieCo» που έχει και τις υψηλότερες τιμές και σε αυτή την διοργάνωση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες πραγματικά στοιχηματικές επιλογές για το φετινό Μουντιάλ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend