Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Χρυσοστόμου: “Κάποιοι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις έμεναν στο γήπεδο σκόπιμα”
Χρυσοστόμου: “Κάποιοι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις έμεναν στο γήπεδο σκόπιμα”

Χρυσοστόμου: “Κάποιοι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις έμεναν στο γήπεδο σκόπιμα”

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου σχολίασε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις τα όσα έγιναν το Σάββατο στο Αμμόχωστος ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Πάφο.

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας δεν αποποιήθηκε των ευθυνών και της δικής του ομάδας και μιλωντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 καυστηρίασε και τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν και καποιοι επαγγελματίες στο «Αμμόχωστος».

Οι δηλώσεις του:

Για τα επεισόδια που έγιναν και για τη βία στα γήπεδα: «Να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ότι δεν έχουμε πρόβλημα, δεν μπορούμε και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να προχωρήσουμε σε δραστικά μέτρα. Να πάρουμε αποφάσεις που πρέπει να προστατεύσουν το κόσμο και να ξεχωρίσουν τα σάπια μήλα από τα καλά. Η κάρτα οπαδού δεν εξυπηρετά τον σκοπό που έγινε. Πρέπει να δούμε τις δυνάμεις καταστολής και να επεμβαίνουν εκεί που πρέπει για να φέρνουν την τάξη. Δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε τίποτα, ούτε τους πετροβολισμούς, ούτε τίποτα. Εμείς κάνουμε τη δική μας παραδοχή. Στο τέλος θα επανέλθουμε στο σημείο που η αστυνομία ήταν μέσα στο γήπεδο. Τα επεισόδια όμως εμάς έγιναν έξω. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι αποτελούμε πρότυπο στους φιλάθλους και οι επαγγελματίες πρέπει να το καταλάβουν, όσοι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται υπεύθυνα και να συγκρατηθούν να μείνουν στο σπίτι τους.

Για το τι έγινε στο 2ο γκολ της Πάφου: «Είναι καταγραμμένα τα πράγματα και με τα κλειστά κυκλώματα. Αν κάτσουμε να δούμε τι μας ενώνει είναι το ποδόσφαιρο και να δούμε ότι αυτά τα πράγματα δεν συνάδουν με την αθλητοπρέπια. Είναι καταγραμμένα τα όσα έγιναν. Όλοι πρέπει να πάρουν τις ευθύνες τους και οι οργανωμένοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αύριο που θα απαγορεύσουν τις μετακινήσεις οπαδών, θα φωνάζουν ότι είναι αυστηρό. Ίσως ένα μέτρο να είναι η αστυνομία να είναι μέσα στα γήπεδα. Το γήπεδο παρείχε ασφάλεια στην Πάφο και κάποιοι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις έμεναν στο γήπεδο σκόπιμα. Εμείς όταν βλέπουμε μωρά να κλαίνε δεν καθόμαστε μέσα στα αποδυτήρια με το ένα πόδι πάνω στο άλλο και να λέμε τα κακά που έγιναν για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Το θέμα είναι ξεκάθαρο αν έχουμε ειλικρινή διάθεση και βούληση για να δουλέψουμε να κάνουμε τα γήπεδα μας ασφαλές. Έχουμε τη διάθεση να τιμωρήσουμε μισθωτούς μας που παρεκτράπηκαν».

Για το αν κατήγγειλε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης τον κ. Μεντιέτα και αν τον πήρε κάποιος από την Πάφο να απολογηθεί.: «Κατήγγειλε κάποιον από το προπονητικό τιμ που τον χτύπησε. Όχι δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να πει τίποτα».

Για το πως θα χειριστεί ο ίδιος την συμπεριφορά των οπαδών τους: «Θα κάνουμε συνάντηση και θα συζητήσουμε μαζί τους. Εμείς εκείνη την ώρα τρέχαμε να δούμε τι θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορούσαμε να ξέρουμε τι γίνεται μέσα στους δρόμους. Δεν μπορούμε να κρατούμε τα χέρια του κάθε ανεγκέφαλου για το τι θα κάνει. Όμως και πάλι εκφράζω τις απολογίες μας για τα όσα έγιναν».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας γιατί η ομάδα μας παρουσιάζεται ανταγωνιστική. Από εκεί και πέρα δεν είναι αρκετό θα πρέπει να μαζεύουμε και βαθμούς. Η προσπάθεια του δευτέρου μέρους με την Πάφο μας δίνει ικανοποίηση και υπόσχεση ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα μας βλέπει στα μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο σε οποιοδήποτε γήπεδο και θα δούμε στην συνέχεια».

Send this to a friend