Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΞΙΔΙ Τη διατήρηση συντελεστή πληρότητας σχεδόν 80% για Σεπτέμβριο ανακοίνωσε η Cyprus Airways
Τη διατήρηση συντελεστή πληρότητας σχεδόν 80% για Σεπτέμβριο ανακοίνωσε η Cyprus Airways

Τη διατήρηση συντελεστή πληρότητας σχεδόν 80% για Σεπτέμβριο ανακοίνωσε η Cyprus Airways

Την διατήρηση υψηλού συντελεστή πληρότητας λίγο κάτω από 80%, ανακοίνωσε για τον Σεπτέμβριο του 2022, η Cyprus Airways, αναφέροντας παράλληλα ότι πραγματοποίησε 153% περισσότερες πτήσεις σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2021, ενώ μετέφερε λίγο κάτω από 35.000 επιβάτες με αύξηση 264% σε σχέση με πέρυσι.

«Τα αποτελέσματα αυτά επιβεβαιώνουν τη σταθερή βελτίωση της Cyprus Airways», αναφέρει σε ανακοίνωση η Cyprus Airways, προσθέτοντας ότι κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου (Ιούλιος-Σεπτέμβριος ’22) μετέφερε συνολικά 127.246 επιβάτες και πραγματοποιήσαμε πάνω από 900 πτήσεις, με μέσο όρο SLF 79%.

«Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι η αγορά συνεχίζει να ανακάμπτει σταθερά και με αυτούς τους ρυθμούς αναμένουμε ότι το επόμενο έτος θα φτάσουμε και θα ξεπεράσουμε τα προ-Covid ποσοστά του 2019», δήλωσε ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας.

Ο κ. Sies είπε ότι «δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε την τουριστική ζήτηση και να διευκολύνουμε τα ταξίδια από και προς το νησί» και εξέφρασε περηφάνια που η Cyprus Airways είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία στην Κύπρο που εξυπηρετεί την κυπριακή αγορά όλο το χρόνο.

«Δεν είμαστε ένας ευκαιριακός αερομεταφορέας που προσφέρει υπηρεσίες μόνο κατά τους μήνες αιχμής», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «ως μοναδικός Κυπριακός Αερομεταφορέας είμαστε εδώ για να μείνουμε, εργαζόμενοι προς όφελος της κυπριακής οικονομίας και της τουριστικής βιομηχανίας της”.

Ανέφερε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του 3ου τριμήνου, «τα πιο δημοφιλή δρομολόγια μας ήταν από/προς Αθήνα, Βηρυτό, Τελ Αβίβ και Ερεβάν και καταγράψαμε επίσης μια σταθερή και υγιή αύξηση των μέσων ναύλων. Αυτό αποτελεί καλό οιωνό για περαιτέρω επενδύσεις στο δίκτυο και τα αεροσκάφη μας».

«Έχουμε ήδη προσθέσει αεροσκάφη αξίας άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ φέτος και τώρα είμαστε σε θέση να προσθέσουμε δύο αεροσκάφη Airbus A320 στο στόλο μας και, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, σκοπεύουμε να εκτελέσουμε το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα 23, εκ των οποίων 11 προορισμοί με τουλάχιστον 43 εβδομαδιαίες προγραμματισμένες πτήσεις είναι ήδη προς πώληση μέσω των παγκόσμιων συστημάτων κρατήσεων μας, ενώ αρκετοί νέοι προορισμοί θα ανακοινωθούν σύντομα», κατέληξε.

Send this to a friend