Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΞΙΔΙ Η Cyprus Airways υπερδιπλασιάζει τη χωρητικότητα και τους προορισμούς της
Η Cyprus Airways υπερδιπλασιάζει τη χωρητικότητα και τους προορισμούς της

Η Cyprus Airways υπερδιπλασιάζει τη χωρητικότητα και τους προορισμούς της

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε σήμερα τα φιλόδοξα σχέδιά της για το καλοκαίρι του 2023, κατά τη διάρκεια του οποίου, όπως ανέφερε, θα πραγματοποιεί πτήσεις σε 11 επιβεβαιωμένους προορισμούς με πρόγραμμα τουλάχιστον 43 εβδομαδιαίων πτήσεων, με νέους προορισμούς και πτήσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το πρόγραμμα του καλοκαιριού 2023 θα ξεκινήσει στις 26 Μαρτίου.

Σε δελτίο Τύπου, η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι οι θέσεις στους βασικούς προορισμούς της εταιρείας, Αθήνα, Βηρυτός, Τελ Αβίβ, Κάιρο και Ερεβάν, είναι ήδη προς πώληση, ενώ οι πτήσεις προς Ηράκλειο, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Σκιάθο, Σαντορίνη και Πρέβεζα αναμένεται να αρχίσουν να πωλούνται μόλις επιβεβαιωθούν οι θέσεις στα αεροδρόμια.

Από τη βάση της, το αεροδρόμιο Λάρνακας, η Cyprus Airways δήλωσε ότι θα συνεχίσει να εξυπηρετεί την Αθήνα με μια διπλή καθημερινή πτήση μετ’ επιστροφής, ενώ οι πτήσεις προς το Τελ Αβίβ θα αναχωρούν καθημερινά. Η πόλη της Βηρυτού θα εξυπηρετείται με πέντε εβδομαδιαία δρομολόγια, ενώ οι πτήσεις προς Κάιρο και Ερεβάν θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα. Η αεροπορική εταιρεία πρόσθεσε ότι σχεδιάζει επίσης δύο φορές την εβδομάδα πτήσεις προς Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Σκιάθο, Σαντορίνη και Πρέβεζα και τρεις φορές την εβδομάδα προς Ηράκλειο.

«Μετά από ένα πολύ φορτωμένο καλοκαίρι και μια θετική ζήτηση κρατήσεων για τον φετινό χειμώνα, σχεδιάζουμε αρκετά μπροστά για να ανταποκριθούμε στην αναμενόμενη υψηλή ζήτηση για το καλοκαίρι του 2023.

Καθώς τα αεροπορικά ταξίδια συνεχίζουν να ανακάμπτουν γρήγορα και αναμένεται να φθάσουν σε επίπεδα πριν από το Covid το επόμενο έτος, στοχεύουμε να ανταποκριθούμε σε αυτή τη ζήτηση προσφέροντας περισσότερους προορισμούς, συχνότητες και θέσεις στους πελάτες μας στις καλύτερες τιμές σε σχέση με τα χρήματα», ανέφερε σχολιάζοντας αυτό το πρόγραμμα, η Madonna Hoyek, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways, Paul Sies, πρόσθεσε ότι το πρόγραμμα πτήσεών μας για το καλοκαίρι του 2023 προσφέρει έναν καλό συνδυασμό καθιερωμένων και νέων δρομολογίων.

«Διατηρούμε τη δέσμευσή μας σε δοκιμασμένα δρομολόγια όπως η Αθήνα, το Τελ Αβίβ, τα ελληνικά νησιά και η Βηρυτός, ενώ παράλληλα εξερευνούμε νέες αγορές όπως το Κάιρο, το Ερεβάν και άλλες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αυτό το πρόγραμμα συνεχίζει να δείχνει την ισχυρή δέσμευσή μας στη συνδεσιμότητα του νησιού και στην τοπική οικονομία και τουριστική βιομηχανία, προσφέροντας συνολικά πάνω από 430.000 θέσεις κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου», ανέφερε.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σημειώσω ότι μαζί με τους τοπικούς και διεθνείς ενδιαφερόμενους φορείς και σε στενή συνεργασία με την Υφυπουργό Τουρισμού και την Hermes, θα ανακοινώσουμε σύντομα τουλάχιστον πέντε νέους προορισμούς που θα προστεθούν στο δίκτυο του επόμενου καλοκαιριού», σημείωσε.

Εξέφρασε ακόμα την αποφασιστικότητα της εταιρείας να συνεργαστεί με ομοϊδεάτες ενδιαφερόμενους φορείς που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν και να αναπτύξουν τον τουρισμό και την οικονομία του νησιού διευκολύνοντας τη συνδεσιμότητα μέσω των ταξιδιών. «Καμία αεροπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται από/προς την Κύπρο δεν προσφέρει την ίδια δέσμευση προς το νησί με τη Cyprus Airways», ανέφερε ο κ. Sies.

Send this to a friend