Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Εικόνες που δεν τιμούν την πόλη της Λάρνακας (φώτο)
Εικόνες που δεν τιμούν την πόλη της Λάρνακας (φώτο)

Εικόνες που δεν τιμούν την πόλη της Λάρνακας (φώτο)

Πολίτες επικοινώνησαν μαζί μας μη ξέροντας τι να κάνουν για να βρουν το δίκιο τους, αφού εδώ και αρκετό καιρό βιώνουν ένα πρόβλημα άκρος αποκρουστικό και επικίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που μας έχουν αποσταλεί κάτοικοι της περιοχής Κρασσά στην Αραδίππου και συγκεκριμένα από σημείο που εφάπτεται πάρκου και έχει μετατραπεί σε εξωτερική τρόγλη από αδέσποτους γάτους, λόγω του ότι συγκεκριμένη γυναίκα που κατοικεί σε άλλη περιοχή γειτονια, μεταβαίνει στο πάρκο που βλέπουμε και πετάει εκεί αποφάγια για τα αδέσποτα γατάκια.

Οι γάτοι στο μεταξύ πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα, άλλοι πεθαίνουν στο σημείο, και κανένας από τον Δήμο Αραδίππου δεν μεριμνά για την εκεί καθαριότητα. Προκύπτει ένα τεράστιο υγειονομικό ζήτημα για την γειτονιά, με τα ψοφίμια και τα πεταμένα φαγητά.

Τα παιδιά δεν μπορούν να βγουν να παίξουν λόγω της κατάστασης, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελιες των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής.

Όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι της περιοχής, ” δεν έχουμε τίποτα κατά των ζώων, τουναντίον νοιαζόμαστε και για την δίκη τους καλή υγεία, απλά παρακαλούμε όπως οι αρμόδιοι βρουν μια λύση τόσο για την υγεία όλων εμάς αλλά και για την υγεία και την προστασία των συγκεκριμένων γάτων που βρίσκονται εκεί. Καλό είναι οι γάτοι να μεταφερθούν σε ένα καταφύγιο και να στειρωθούν”.

Send this to a friend