Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας για την αποπληρωμή φόρων
Ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας για την αποπληρωμή φόρων

Ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας για την αποπληρωμή φόρων

Το Οικονομικό Τμήμα του Δήμου Λάρνακας, πληροφορεί το κοινό ότι η αποπληρωμή των Δικαιωμάτων Αποκομιδής Σκυβάλων, Επαγγελματικού Φόρου, Δικαιωμάτων Χρήσης / Διατήρησης Επαγγελματικών Υποστατικών, Φόρου Ακίνητης Ιδιοκτησίας και Τέλους Κοιμητηρίου, για το έτος 2022 γίνεται μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 2022 χωρίς καμία επιβάρυνση.

Μετά από την ημερομηνία αυτή θα επιβάλλεται προσεπιβάρυνση 10% πάνω στην αρχική φορολογία ως η νομοθεσία ενώ παράλληλα θα ακολουθηθούν χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση όλες οι πρόνοιες της νομοθεσίας.

Η υποβολή ενστάσεων για τις Δημοτικές Φορολογίες, λήγει τέλος Νοεμβρίου 2022 και ως εκ τούτου μετά από την ημερομηνία αυτή, οι ενστάσεις θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν θα εξετάζονται.

Η εξόφληση των Φορολογιών για το έτος 2022 γίνεται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη και μέσω του διαδικτύου και της JCC, ενώ για τα έτη 2021 και πριν η εξόφληση γίνεται μόνο στo Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη.

Όσοι δεν έχουν παραλάβει ειδοποιήσεις για πληρωμή Φορολογιών ή και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται όπως αποτείνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη στα τηλέφωνα 24653891, 24653892, 24653893 και 70003100.

Παρακαλείται το κοινό όπως τακτοποιήσει τις οφειλές του προς το Δήμο Λάρνακας έγκαιρα και μέσα στα καθορισμένα χρονικά περιθώρια.

 

 

Send this to a friend