Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Θεατρική Παράσταση στον Δήμο Αθηένου στα πλαίσια των 35 χρόνων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+
Θεατρική Παράσταση στον Δήμο Αθηένου στα πλαίσια των 35 χρόνων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+

Θεατρική Παράσταση στον Δήμο Αθηένου στα πλαίσια των 35 χρόνων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 8.00 μ.μ., στα πλαίσια των 35 χρόνων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+, θα παρουσιασθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αθηένου, η θεατρική παράσταση του Σατιρικού Θεάτρου «ΩΣΠΟΛΛΑΤΕ ΑΡΚΟΝΤΗΝΑΜΕΝ».

Η παράσταση χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+, επ’ ευκαιρία των 35 χρόνων του Προγράμματος, με την υποστήριξη του ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης.

Στις 7.30 φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου θα παραστούν και θα παρουσιάσουν στο κοινό τις εμπειρίες τους, από τη συμμετοχή τους σε ανταλλαγές μέσω του Προγράμματος ERASMUS+.

Στη συνέχεια, και πριν τη Θεατρική Παράσταση, ο Δήμαρχος Αθηένου, θα μιλήσει στο κοινό για τις εμπειρίες του Δήμου Αθηένου σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα και ειδικά για το ERASMUS+.

Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει εκπρόσωπος του ΙΔΕΠ Δια Βίου Μάθησης.

Θα ακολουθήσει στις 8.00 μ.μ. η Θεατρική Παράσταση.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Σε όσους εισέρχονται θα παραχωρείται μια μικρή μπουκάλα νερό, προσφορά από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+, με την υποστήριξη του ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης.

 

 

Send this to a friend