Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ποδοπατήθηκε από τις αγελάδες του
Ποδοπατήθηκε από τις αγελάδες του

Ποδοπατήθηκε από τις αγελάδες του

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Φρικτός ήταν ο θάνατος για κτηνοτρόφο Ανδρέα Κωνσταντίνου, 61 χρόνων, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την περασμένη Πέμπτη (6/10) στη φάρμα του, σε περιοχή της Αραδίππου. Η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε την Παρασκευή (7/10) στη σορό του κατέδειξε ότι ο άτυχος άνδρας… ποδοπατήθηκε στο στήθος από αγελάδες που είχε στη φάρμα του.

Συγκεκριμένα, η νεκροτομή που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους κατέδειξε ότι ο θάνατος του 61χρονου προήλθε από συμπιεστικό τραυματισμό θώρακα από βοοειδή. Η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο Κωνσταντίνου να υπέστη προηγουμένως καρδιακό επεισόδιο, ωστόσο από τη νεκροψία διαφάνηκε ξεκάθαρα ότι η αιτία θανάτου του ήταν το γεγονός ότι ποδοπατήθηκε από τα ζώα του.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα έφερε την ανατροπή στο μυστήριο γύρω από τον θάνατο του Ανδρέα Κωνσταντίνου, καθότι σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χάρη Χατζηγιασεμή, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο κτηνοτρόφος, για κάποιο λόγο,να έπεσε στο έδαφος και στη συνέχεια πατήθηκε στο στήθος από αγελάδες ή άλλα ζώα που διατηρούσε στην κτηνοτροφική του μονάδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο 61χρονος βρέθηκε νεκρός από τον αδελφό του. Αρχικά η Αστυνομία διερευνούσε υπόθεση αιφνίδιου θανάτου και το μυαλό όλων πήγε σε καρδιακό επεισόδιο, αφού από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή, αλλά και από την αυτοψία που έγινε, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η τραγική αλήθεια αποκαλύφθηκε μετά το πέρας της νεκροτομής, προκαλώντας συγκλονισμό και θλίψη στους οικείους του θύματος.

Send this to a friend