Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Σάββατο με σούπερ ντέρμπι σε Κύπρο, Πρέμιερ Λιγκ και Σερί Α (Πάμε “ΒookieCo” με αμέτρητες επιλογές και στις καλύτερες τιμές)
Σάββατο με σούπερ ντέρμπι σε Κύπρο, Πρέμιερ Λιγκ και Σερί Α (Πάμε “ΒookieCo” με αμέτρητες επιλογές και στις καλύτερες τιμές)

Σάββατο με σούπερ ντέρμπι σε Κύπρο, Πρέμιερ Λιγκ και Σερί Α (Πάμε “ΒookieCo” με αμέτρητες επιλογές και στις καλύτερες τιμές)

Μεγάλα παιχνίδια διεξάγονται το Σάββατο (1 Οκτωβρίου) σε όλη την Ευρώπη και το στοιχηματικό ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη και κυρίως για το πώς θα παρουσιαστούν όλες οι ομάδες με την επανέναρξη των εγχώριων τους υποχρεώσεων μετά την διακοπή της περασμένης εβδομάδας λόγω Nations League.

Απολαύστε το υπέροχο Σάββατο σας συντροφιά φυσικά με την «ΒοοkieCo» που τα έχει όλα και στις υψηλότερες τιμές. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον…

Αρχίζοντας από τα δικά μας το σημερινό μενού περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις και οι δύο χαρακτηρίζονται σούπερ ντέρμπι. Διαβάστε πιο κάτω αναλυτικά:

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΦΟΣ (19:00)

Οι δύο πρωτοπόροι θα βρεθούν αντιμέτωποι απόψε στο Τσίρειο σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Οι μεν γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τη Νέα Σαλαμίνα και οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν το διπλό, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί τους και παράλληλα να στείλουν το πιο πειστικό μήνυμα την φετινή χρονιά, ότι μπορούν ακόμα να πανηγυρίσουν και τον τίτλο… Στις αγορές στην «ΒοοkieCo» το συγκρότημα του Νταβίντ Καταλά είναι το φαβορί με τιμή στο 2.22. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.49 και το διπλό της Πάφου στο 3.21. Όσοι δεν βλέπετε να κερδίζει ο Απόλλωνας, το (Χ2) διπλή ευκαιρία προσφέρεται στο 1.65.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις επιλογές στην «ΒοοkieCo»

ΔΟΞΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ (19:00)

Δύσκολη αποστολή περιμένει την Ομόνοια με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ταξιδεύει στην Περιστερώνα για να αντιμετωπίσει την Δόξα που και φέτος παρουσιάζεται αρκετά καλή και ικανή για εκπλήξεις. Οι «πράσινοι» σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος μετράνε έξι βαθμούς και θέλουν οπωσδήποτε διπλό για να μικρύνουν τις αποστάσεις από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σπουδαία διπλά με ΕΝΠ και ΑΕΛ και ενδέχεται να βάλουν δύσκολα και στους Κυπελλούχους.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις επιλογές της αναμέτρησης.

ΑΕΚ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ (20:00)

Δεν ξεκίνησαν όπως ανέμεναν το φετινό πρωτάθλημα οι δύο ομάδες και το μεταξύ τους παιχνίδι έρχεται σε ένα κρίσιμο σημείο. Από την μια η ΑΕΚ ελέω και της Ευρώπης, μάζεψε μόλις τέσσερις βαθμούς μέχρι τώρα και η νίκη κόντρα στην «Κυρία» αποτελεί μονόδρομο. Αυτό φυσικά συμβαίνει και στην Ανόρθωση που μάζεψε επτά βαθμούς αλλά η ισοπαλία με τον Ακρίτα πριν την διακοπή και ο τρόπος που ήρθε έφερε την μουρμούρα στις τάξεις των φίλων της «Κυρίας». Με μια ενδεχόμενη επιτυχία στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενδέχεται να κερδίσει πολλά η ομάδα του Ντάργκο Μίλανιτς. Φαβορί στην «ΒοοkieCo» η ΑΕΚ που η νίκη της πληρώνει 2.17. Το διπλό της Ανόρθωσης 3.63 και η ισοπαλία 3.18.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις επιλογές της αναμέτρησης.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη δεσπόζει το ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τότεναμ και στην Σερί Α η Ίντερ θα φιλοξενήσει την Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Για δική σας ευκολία και χρήση,  πατήστε στο πρωτάθλημα που σας ενδιαφέρει και δείτε τις αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές που σας προσφέρει η «ΒοοkieCo» και στις υψηλότερες τιμές της αγοράς:

Κύπρος

Σούπερ Λιγκ

Πρέμιερ Λιγκ

Πριμέρα Ντιβιζιόν

Σερί Α

Μπουντεσλίγκα

Λιγκ 1

Ερεντιβίζιε

Πριμέιρα Λίγκα

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend