Home Uncategorized Βράδυ Παρασκευής και επιστροφή στην δράση με Πριμέρα, Μπουντεσλίγκα και Λιγκ 1 (Όλες οι επιλογές στην “ΒοοkieCo”)
Βράδυ Παρασκευής και επιστροφή στην δράση με Πριμέρα, Μπουντεσλίγκα και Λιγκ 1 (Όλες οι επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Βράδυ Παρασκευής και επιστροφή στην δράση με Πριμέρα, Μπουντεσλίγκα και Λιγκ 1 (Όλες οι επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Μετά το ρεπό της περασμένης εβδομάδας ελέω Εθνικών Ομάδων επιστρέφουμε και πάλι στην ποδοσφαιρική… μας πραγματικότητα. Η αρχή γίνεται το βράδυ της Παρασκευής (30 Σεπτεμβρίου) με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε τρία από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Συγκεκριμένα σε Πριμέρα Ντιβιζιόν, Μπουντεσλίγκα και Λιγκ 1. Η δράση θα κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο (1-2 Οκτωβρίου).

Απολαύστε όλη την ποδοσφαιρική δράση (και όχι μόν0) συντροφιά φυσικά με την «ΒοοkieCo» που τα έχει όλα και στις υψηλότερες τιμές. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον…

Για δική σας ευκολία και χρήση,  πατήστε στο παιχνίδι που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε τον αγώνα που θέλετε και δείτε τις αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές που σας προσφέρει η «ΒοοkieCo» και στις υψηλότερες τιμές της αγοράς:

Πριμέρα Ντιβιζιόν (30 Σεπτεμβρίου)

Αθλέτικο Μπιλμπάο- Αλμερία (22:00)

Μπουντεσλίγκα (30 Σεπτεμβρίου)

Μπάγερν Μονάχου- Μπάγερ Λεβερκούζεν (21:30)

Λιγκ 1 (30 Σεπτεμβερίου) 

Ανζέ- Μαρσέϊγ (22:00)

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

 

 

Send this to a friend