Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Το ντέρμπι στην Τούμπα, η μάχη του Μάνστεστερ και το φαβορί ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΛ (Όλες οι αποδόσεις στην “ΒοοkieCo”)
Το ντέρμπι στην Τούμπα, η μάχη του Μάνστεστερ και το φαβορί ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΛ (Όλες οι αποδόσεις στην “ΒοοkieCo”)

Το ντέρμπι στην Τούμπα, η μάχη του Μάνστεστερ και το φαβορί ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΛ (Όλες οι αποδόσεις στην “ΒοοkieCo”)

Κυριακή και το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον βρίσκεται και πάλι στα ύψη τόσο στην Κύπρο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Στα δικά μας, με άλλες δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 5η Αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος, στην Σούπερ Λιγκ θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι στην Θεσσαλόνίκη όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Σούπερ ντέρμπι έχουμε σήμερα και στην Πρέμιερ Λιγκ με την Μάντσεστερ Σίτυ να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Απολαύστε την υπέροχη (ποδοσφαιρική) Κυριακή συντροφιά φυσικά με την «ΒοοkieCo» που τα έχει όλα και στις υψηλότερες τιμές. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον…

ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ τα λένε στο ΓΣΠ σε μια αναμέτρηση που υπάρχει φαβορί και είναι οι γηπεδούχοι. Αυτό όμως θα πρέπει να το αποδείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου για να καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Μπορεί η ΑΕΛ να ξεκίνησε κάκιστα τον φετινό μαραθώνιο, αλλά η έλευση προ ημερών του Τσεντομίρ Γιανέφσκι ενδέχεται να βοηθήσει τους «γαλαζοκιτρίνους» της Λεμεσού με στόχο να παρουσιαστούν καλύτεροι και σαφώς βελτιωμένοι.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις επιλογές στην «ΒοοkieCo».

Στο δεύτερο ματς της ημέρας ο φιλόδοξος Ακρίτας θα υποδεχθεί τον Άρη Λεμεσού.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Τέσσερα ματς περιλαμβάνει το αποψινό μενού με τα φώτα να στρέφονται προς Θεσσαλονίκη φυσικά, εκεί που ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Αμέτρητες οι επιλογές στην «ΒοokieCo» και για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πατήστε ΕΔΩ.

ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Αυτό και εάν είναι ντέρμπι. Μάντσεστερ Σίτυ και Μάνστεστερ Γιουνάϊτεντ τα λένε στα πλαίσια της 8ης Αγωνιστικής σε ένα ματς που θα στείλει μηνύματα κυρίως από πλευράς φιλοξενουμένων για το τι μπορούν να κάνουν την φετινή χρονιά. Ουσιαστικά οι ποδοσφαιριστές του Ντε Χαγκ μετράνε δυνάμεις κόντρα στην πάμπλουτη Σίτυ που προσφέρει φοβερό θέαμα κυρίως όταν βρεθεί στην μέρα της.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις στοιχηματικές επιλογές του ντέρμπι στην Αγγλία.  

Για δική σας ευκολία και χρήση,  πατήστε στο πρωτάθλημα που σας ενδιαφέρει και δείτε τις αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές που σας προσφέρει η «ΒοοkieCo» και στις υψηλότερες τιμές της αγοράς:

Κύπρος

Σούπερ Λιγκ

Πρέμιερ Λιγκ

Πριμέρα Ντιβιζιόν

Σερί Α

Μπουντεσλίγκα

Λιγκ 1

Ερεντιβίζιε

Πριμέιρα Λίγκα

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend