Home Uncategorized “ΒοοkieCo”: Σάββατο με την αγωνιστική δράση να χτυπάει “κόκκινο”… (Πρόγραμμα, τιμές και αμέτρητες επιλογές)
“ΒοοkieCo”: Σάββατο με την αγωνιστική δράση να χτυπάει “κόκκινο”…  (Πρόγραμμα, τιμές και αμέτρητες επιλογές)

“ΒοοkieCo”: Σάββατο με την αγωνιστική δράση να χτυπάει “κόκκινο”… (Πρόγραμμα, τιμές και αμέτρητες επιλογές)

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο με φουλ ποδοσφαιρική δράση. Μεγάλο ενδιαφέρον σε όλα τα πρωταθλήματα, αναμένονται συναρπαστικές αναμετρήσεις, εκπλήξεις και συγκινήσεις. Απολαύστε τους συγκεκριμένους αγώνες και όχι μόνο συντροφιά με την «BookieCo» που τα έχει όλα, συμφέρει και σας υποδέχεται στα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο περιβάλλον…

 

Κάντε τις στοιχηματικές σας επιλογές αλλά να έχετε κατά νου ότι μεδοβδόμαδα είχαμε αγώνες σε Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λίγκ.

Πατήστε στο πρωτάθλημα που σας ενδιαφέρει και δείτε τις αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές που σας προσφέρει η «ΒοοkieCo»:

Κύπρος

Σούπερ Λιγκ

Πριμέρα Ντιβιζιόν

Σερί Α

Μπουντεσλίγκα

Λιγκ 1

Ερεντιβίζιε

Πριμέιρα Λίγκα

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

 

Send this to a friend