Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΒοοkieCo: Κυριακή με σούπερ ντέρμπι Απόλλων-Ομόνοια και ΠΑΟ-ΑΕΚ…
ΒοοkieCo: Κυριακή με σούπερ ντέρμπι Απόλλων-Ομόνοια και ΠΑΟ-ΑΕΚ…

ΒοοkieCo: Κυριακή με σούπερ ντέρμπι Απόλλων-Ομόνοια και ΠΑΟ-ΑΕΚ…

Σούπερ ντέρμπι θα διεξαχθεί την Κυριακή (11 Σεπτεμβρίου) στο Τσίρειο Στάδιο (19:00). Ο πρωταθλητής Απόλλωνας θα υποδεχθεί την Κυπελλούχο Ομόνοια στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες είχαν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα αλλά προβλημάτισαν με την παρουσία τους. Οι μεν «γαλάζιοι» εξήλθαν ισόπαλοι (0-0) εκτός έδρας με την Βαντούζ και οι δε «πράσινοι» ηττήθηκαν με το βαρύ 0-3 εντός έδρας από την Σερίφ Τιρασπόλ.

Φαβορί στην «Βοοkieco» ο Απόλλωνας με τιμή  2.50 και αουτσάιντερ η Ομόνοια που προσφέρεται στο 3.00. Η ισοπαλία πληρώνει 3.20. Εάν βλέπετε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες η τιμή βρίσκεται στο 1.76 και εάν όχι στο 2.07.

Αμέτρητες οι στοιχηματικές επιλογές για τον συγκεκριμένο αγώνα στην «ΒοοkieCo». Πατήστε ΕΔΩ για να τις δείτε αναλυτικά.

Παναθηναϊκός- ΑΕΚ (21:30)

Μεγάλο ματς έχουμε και στην Σούπερ Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ  σε ένα ματς… που θυμίζει το ένδοξο παρελθόν των δύο ομάδων που δείχνουν να ξεπερνούν την κρίση τους και να παρουσιάζονται έτοιμες για μεγάλα πράγματα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους από την αρχή του πρωταθλήματος και εάν τον πράξουν στέλνουν ηχηρά μηνύματα για τον… τίτλο. Το ίδιο θέλει να πράξει και η ΑΕΚ που μετρά 2 νίκες μέχρι στιγμής και 1 ήττα από τον Βόλο.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις στοιχηματικές επιλογές της αναμέτρησης.

Πατήστε στο πρωτάθλημα που σας ενδιαφέρει και δείτε τις αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές που σας προσφέρει η «ΒοοkieCo»:

Κύπρος

Σούπερ Λιγκ

Πριμέρα Ντιβιζιόν

Σερί Α

Μπουντεσλίγκα

Λιγκ 1

Ερεντιβίζιε

Πριμέιρα Λίγκα

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend