Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Φαβορί η Ανόρθωση, απρόβλεπτο ματς στο Παραλίμνι (Δείτε το αποψινό πρόγραμμα και κάντε τις επιλογές σας στην «ΒοοkieCo»
Φαβορί η Ανόρθωση, απρόβλεπτο ματς στο Παραλίμνι (Δείτε το αποψινό πρόγραμμα και κάντε τις επιλογές σας στην «ΒοοkieCo»

Φαβορί η Ανόρθωση, απρόβλεπτο ματς στο Παραλίμνι (Δείτε το αποψινό πρόγραμμα και κάντε τις επιλογές σας στην «ΒοοkieCo»

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στις 19:00 η Ένωση υποδέχεται την Δόξα και μία ώρα αργότερα (20:00) η Καρμιώτισσα θα φιλοξενήσει στο στάδιο «Αμμόχωστος» την Ανόρθωση.  Απολαύστε τους συγκεκριμένους αγώνες και όχι μόνο συντροφιά με την «BookieCo» που τα έχει όλα, συμφέρει και σας υποδέχεται στα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο περιβάλλον…

Ένωση Νέων Παραλιμνίου- Δόξα Κατωκοπιάς (19:00)

Την σούπερ έκπληξη πραγματοποίησαν την προηγούμενη αγωνιστική οι «βυσσινί» κερδίζοντας εκτός έδρας την προβληματική ΑΕΛ και θέλουν απόψε να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Αυτό φυσικά δεν είναι εύκολο, καθώς απέναντι τους είναι η Δόξα που στην πρεμιέρα πήρε βαθμό εκτός έδρας από την ΑΕΚ και ακολούθως έχασε δύσκολα (1-0) από τον Απόλλωνα εντός έδρας. Στις τιμές στην «ΒοοkieCo» το σετ αποδόσεων είναι ισοζυγισμένο. 2.70 είτε κερδίσουν οι γηπεδούχοι, είτε οι φιλοξενούμενοι. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.20. Λέτε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1.87) ή όχι (2.02).

Δείτε αναλυτικά όλες τις στοιχηματικές αγορές του αγώνα πατώντας ΕΔΩ.

Καρμιώτισσα Πολεμιδιών- Ανόρθωση Αμμοχώστου (20:00)

Κρίσιμη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. Οι μεν γηπεδούχοι που ξεκίνησαν με όνειρα και φιλοδοξίες μετράνε δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αυτό ήταν και η αιτία να απομακρυνθεί ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Ούχριν και να τον αντικαταστήσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Χρίστος Χαραλάμπους. Αυτή η αλλαγή ενδέχεται να αλλάξει την ψυχολογία των νεοφώτιστων που θα προσπαθήσουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς κόντρα στην ‘»Κυρία». Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από το ΑΠΟΕΛ και το κυριότερο προβλημάτισαν με την συνολική τους παρουσία. Για αυτό τον λόγο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη στον αποψινό αγώνα. Στην «ΒοοkieCo» είναι το φαβορί με τιμή 1.49. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 4.44 και η νίκη της Καρμιώτισσας στο 6.47. Λέτε να κερδίζει από τη ημίχρονο η ομάδα του Ντάργκο Μίλανιτς; Eάν ναι πληρώνει 2.37.

Δείτε αναλυτικά όλες τις στοιχηματικές αγορές του αγώνα πατώντας ΕΔΩ.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

Επισκεφτείτε ένα από τα υπερσύγχρονα πρακτορεία της «BookieCo» Παγκύπρια και μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο agents.bookieco.com.cy.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend