Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΣΣΕ: Έκκληση για προσφορά σχολικών ειδών σε παιδιά ευάλωτων οικογενειών
ΠΣΣΕ: Έκκληση για προσφορά σχολικών ειδών σε παιδιά ευάλωτων οικογενειών

ΠΣΣΕ: Έκκληση για προσφορά σχολικών ειδών σε παιδιά ευάλωτων οικογενειών

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) απευθύνει μέσω δελτίου Τύπου έκκληση σε εταιρείες, βιβλιοπωλεία, υπεραγορές, καταστήματα και φορείς να συμβάλουν με όποιον τρόπο μπορούν στην μεγάλη προσπάθεια του να καλύψει τις ανάγκες παιδιών ευάλωτων οικογενειών με σχολικά είδη.

Σημειώνεται ότι η εκστρατεία του ΠΣΣΕ, με τίτλο «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά», υλοποιείται για 8η συνεχόμενη χρονιά, με σκοπό να έχουν όλα τα παιδιά τα απαραίτητα σχολικά είδη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Μπορούν να προσφερθούν “δωροκουπόνια για σχολικά είδη, προϊόντα/είδη για τα παιδιά, όπως σχολικά (τσάντες, κασετίνες, τετράδια, γραφική ύλη, ένδυσης και υπόδησης), βιβλία, παραμύθια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, έπιπλα και εξοπλισμό (γραφεία, καρέκλες γραφείου, βιβλιοθήκες, υπολογιστή), σνακ, χυμούς, είδη φροντίδας/καθαριότητας, κ.ά.”, αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Προστίθεται ότι το ΠΣΣΕ, μέσω των Σωμάτων Εθελοντών του, έχει βοηθήσει από το 2015 πέραν των 17.600 ευάλωτων οικογενειών κι αυτό το έχει καταφέρει μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία του, από το 1973, το δυναμικό του και τους συνεργάτες/υποστηρικτές του. Οι εκστρατείες μας λειτουργούν με πρωτόκολλα διαδικασιών για διασφάλιση της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνήσει με το ΠΣΣΕ στο τηλ. 22514786 ή στο email [email protected].

Send this to a friend