Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Φιλική ήττα από την ΑΕΖ για τη Νέα Σαλαμίνα
Φιλική ήττα από την ΑΕΖ για τη Νέα Σαλαμίνα

Φιλική ήττα από την ΑΕΖ για τη Νέα Σαλαμίνα

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας για την ήττα στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΖ.

Αναλυτικά:

Το αποτέλεσμα του 2ου φιλικού για την ομάδα μας είναι 0-1.

Η αρχική εντεκάδα που παρέταξε ο ο κύριος Πουρσαϊτίδης: Κίσσας, Κατσικάς, Καλογήρου, Παύλου, Ofori, Mandjek, Φιάκας, Stallone, Klimovic, Κουμουρής και Luke. Αναγκαστική αλλαγή στο 12ο λετπό ο Stallone αφού ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε από το Θωμά Νικολάου.
Το 1ο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Καταγράφεται μια καλή φάση με το Κουμουρή στο 18ο λεπτό, όπου ανάγκασε τον τερματοφύλακα της ΑΕΖ σε πολύ καλή απόκρουση. Η ομάδα της ΑΕΖ προηγήθηκε στο 27ο λεπτό μετά από κτύπημα φάουλ και προβολή ποδοσφαιριστή τους. Καλή προϋπόθεση δημιούργησε η ομάδα μας στο 35’ αλλά χωρίς αποτέλεσμα και στο 36ο λεπτό πολύ καλό σουτ από το Luke που έφυγε 1 μέτρο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Καλή ευκαιρία καταγράφηκε και στο 43ο λεπτό όπου μετά από πάσα του Klimovich ο Κουμουρής έπιασε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΖ ήταν στη θέση του και απέκρουσε σταθερά. Στο 44ο λεπτό ο Κατσικάς έκανε αδύνατη κεφαλιά που κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα μετά από σέντρα του Τιμόθεου Παύλου.
Στο 2ο ημίχρονο ο προπονητής μας παρεταξε την ομάδα με διαφορετική εντεκάδα, και πιο συγκεκριμένα αγωνίστηκαν Μελίσσας, Σεργίου, Χ΄΄ Αντώνης, Νικολάου, Βίκτωρος, Τιάγκο, Datkovic, Klimovich, Φράγκος, Luke και Παπαδόπουλος. Στο 50ο λεπτό ο Μιγκελίτο αντικατέστηκε τον Klimovich. Στο 55ο λεπτό ο Μελίσσας έκανε σωτήρια επέμβαση σε αντεπίθεση του αντιπάλου και έκανε το ίδιο στο 61ο λεπτό σε τετ α τετ. Στο ίδιο λεπτό ο Ιερωνυμίδης πέρασε στη θέση του Klimovich. Σε γενικό πλαίσιο η ομάδα μας έχει την κατοχή και δημιουργεί προϋποθέσεις, χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία. Μεγάλη ευκαιρία καταγράφηκε στο 73ο λεπτό όπου μετά από γέμισμα του Θωμά Νικολάου ο Μιγκελίτο έπιασε κεφαλιά όπου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν υπήρχε καμία ιδιαίτερη φάση.
Στα υπόψη λαμβάνονται και οι καθημερινές έντονες προπονήσεις, το πιεστικό πρόγραμμα, όπως και η μεθαυριανή μετάβαση της ομάδας στη Βουλγαρία εν όψει του βασικού σταδίου προετοιμασίας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Send this to a friend