Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Ντροπή και αηδία! Εκμεταλλεύθηκαν τα 48 χρόνια της εισβολής για να προσφέρουν 48% έκπτωση σε πρόσφυγες
Ντροπή και αηδία! Εκμεταλλεύθηκαν τα 48 χρόνια της εισβολής για να προσφέρουν 48% έκπτωση σε πρόσφυγες

Ντροπή και αηδία! Εκμεταλλεύθηκαν τα 48 χρόνια της εισβολής για να προσφέρουν 48% έκπτωση σε πρόσφυγες

Να ξυπνάς από τις σειρήνες. Το μυαλό να ταξιδεύει 48 χρόνια πίσω όταν ο Αττίλας εισέβαλε στην Κύπρο μας και πήρε την Μόρφου, την Κερύνεια, την Αμμόχωστο και τόσα άλλα χωριά. Χάσαμε δικούς μας. Φίλους, συγγενείς, παππούδες, γιαγιάδες.

Για κάποιους όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα μιας και έκριναν σωστό και ορθό μία τέτοια μέρα να εκμεταλλευθούν τον πόνο του πρόσφυγα για να κάνουν μαθήματα κακού marketing προσβάλοντας και ποδοπατώντας τον πόνο του κάθε πρόσφυγα με αφορμή την εισβολή.

Εταιρεία παιχνιδιών, λοιπόν, αποφάσισε σήμερα και αύριο να προσφέρει στους πρόσφυγες πελάτες του έκπτωση 48% (όσα και τα χρόνια που μέρος της πατρίδας μας βρίσκεται στα χέρια των Τούρκων) θεωρώντας τι; Ότι έτσι απαλαίνει τον πόνο του κόσμου που άφησε τα σπίτια του, έχασε τις περιουσίες του και έχασε δικά του πρόσωπα; Απλά ντροπή και αηδία…

***Δεν θα δημοσιεύσουμε την εταιρεία γιατί δεν αξίζει καν να αναφερθούμε σ’ αυτήν. Ο κόσμος άλλωστε είναι ο καλύτερος κριτής όλων μας.
***Το χειρότερο είναι ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έχει πόστο και σε προσφυγική ομάδα.
***Το ποστ της εταιρείας μετά από πολλές αντιδράσεις από τον κόσμο έχει διαγραφεί. Το κακό όμως έχει ήδη γίνει…

Send this to a friend