Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΞΙΔΙ TUS Airways: Επιπλέον πτήσεις προς Παρίσι τον Αύγουστο
TUS Airways: Επιπλέον πτήσεις προς Παρίσι τον Αύγουστο

TUS Airways: Επιπλέον πτήσεις προς Παρίσι τον Αύγουστο

Η TUS Airways, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, ανακοινώνει επιπρόσθετες πτήσεις στο δρομολόγιο Λάρνακα – Παρίσι, για τον Αύγουστο, από δύο σε τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Η εταιρεία θα συνδέει την Κύπρο και τη Γαλλία (Αεροδρόμιο Paris CDG) με τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα, Παρασκευή, Σάββατο από Λάρνακα και κάθε Κυριακή από Πάφο, παρέχοντας στους πελάτες της περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία στην οργάνωση του ταξιδιού τους.

Το Παρίσι, η «Πόλη του Φωτός», είναι μια από τις πιο μαγευτικές πόλεις της Ευρώπης. Δεν θα ξέρετε τι να δείτε πρώτα, τον Πύργο του Άιφελ, το Ανάκτορο των Βερσαλλιών ή την Παναγία των Παρισίων; Και τι να κάνετε πρώτα, μια περιήγηση με πλοίο στον ποταμό Σηκουάνα, να διασκεδάσετε στη Disneyland ή να πάτε στο Μουσείο του Λούβρου; Με κορυφαία αξιοθέατα, εξαιρετική γαλλική κουζίνα, εντυπωσιακές συλλογές τέχνης, καφέ, πάρκα και πολλά άλλα, το Παρίσι είναι το ιδανικό μέρος για αυτό το καλοκαίρι.

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους μέσω της ιστοσελίδας tusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της TUS Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση στο 8000 2626 ή από το εξωτερικό στο +357 24200400) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Σχετικά με την TUS Airways

Η TUS Airways επανεντάχθηκε στην αγορά το 2021 και είναι μια σύγχρονη υβριδική αεροπορική εταιρεία που διαχειρίζεται έναν ταχέως αναπτυσσόμενο στόλο σύγχρονων επιβατικών αεροσκαφών Airbus A320, με το δυναμικό της να μετρά ήδη 4 Airbus A320. Το πρόγραμμά της αναπτύσσεται διαρκώς με ένα επεκτεινόμενο δίκτυο προορισμών που ξεκινά από τη βάση της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας και εκτείνεται σε μεγάλες πόλεις της ευρύτερης περιοχής. Η αεροπορική εταιρεία δεσμεύεται να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών αναπτύσσοντας τα προϊόντα της, ανακοινώνοντας νέους και συναρπαστικούς προορισμούς και προσφέροντας αληθινή κυπριακή φιλοξενία, ξεκινώντας από τη στιγμή που κάνετε κράτηση.

Η TUS Airways βραβεύτηκε στα φετινά Κυπριακά Βραβεία Τουρισμού στην κατηγορία «Στρατηγική & Καινοτομία» για τη δυναμική της επιστροφή μετά την πανδημία. For more information, visit tusairways.com

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το tusairways.com

 

Send this to a friend