Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Η ασφάλεια του σήμερα στην ανασφάλεια του αύριο…
Η ασφάλεια του σήμερα στην ανασφάλεια του αύριο…

Η ασφάλεια του σήμερα στην ανασφάλεια του αύριο…

Η σημερινή πραγματικότητα, τα βιώματα μιας πανδημίας, η οικονομική αποσταθεροποίηση ενός πολέμου και οι δυσοίωνες προβλέψεις για την βραδεία επάνοδο του ρυθμού της, καθιστά την ασφάλιση απαραίτητη και σημαντική για την μελλοντική εξέλιξη του κάθε ενός ξεχωριστά.

Ο σχεδιασμός από επαγγελματίες συμβούλους είναι σήμερα η ορθότερη προσέγγιση, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα κεφάλαια σε περίπτωση μιας απώλειας ζωής, μιας ανικανότητας ή μιας σοβαρής ασθένειας. Επιπρόσθετα δημιουργώντας κεφάλαια για μια ποιοτική ζωή στην τρίτη ηλικία αλλά και ρευστότητα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Σήμερα χρειάζεται να δούμε τη ζωή και να την σχεδιάσουμε για το απρόβλεπτο αύριο, δημιουργώντας ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά για τα επόμενα μας βήματα.

Να σημειωθεί ότι, η καλλιέργεια της ασφαλιστικής συνείδησης και η δημιουργία συνθηκών στην κοινωνία οδηγείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Η ασφαλιστική κουλτούρα βρίσκεται στα αρχικά στάδια καιη κοινωνία πρέπει να περάσει τα μηνύματα της.

Η σημερινή αστάθεια και τα βιώματα που έχουμε μας βοηθούν να αντιληφθούμε έγκαιρα και να κατευθυνθούμε στην ασφάλιση μέσω ενός καταξιωμένου ασφαλιστικού οργανισμού και ενός εξειδικευμένου συμβούλου.

Ζαμπέτα Πιερή

Ασφαλιστικός Σύμβουλος

pierizambeta@gmail.com

Send this to a friend