Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Βαρωσιώτης ψάχνει τους παλιούς συμμαθητές του μέσω φωτογραφιών (ΒΙΝΤΕΟ)
Βαρωσιώτης ψάχνει τους παλιούς συμμαθητές του μέσω φωτογραφιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαρωσιώτης ψάχνει τους παλιούς συμμαθητές του μέσω φωτογραφιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κυριάκος Κυριάκου φοιτούσε στο Δημοτικό Σχολείο Λάξη Βαρωσίου από το 1968 μέχρι το 1974. Όλα σταμάτησαν σαν κινηματογραφική ταινία όπως διηγείται στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση. Σήμερα αναζητεί τους συμμαθητές του για να περάσει λίγο χρόνο μαζί τους, αφού προηγουμένως, με επιμονή κατάφερε να εξασφαλίσει φωτογραφίες ζωής από μια έποικο Τουρκάλα που διαμένει σήμερα στο σπίτι του στην Αμμόχωστο.

Όπως ο ίδιος εξήγησε, κατά την τελευταία του επίσκεψη στην κατεχόμενη πόλη του, τον κοροϊδευαν οι έποικοι ότι δήθεν το σπίτι τους κάηκε στον πόλεμο. Όταν μπήκε όμως μέσα και είδε τα υπάρχοντα τους, επέστρεψε στο σημείο με μια Τ/κ που ανέλαβε τον ρόλο της μεταφράστριας. Το πρώτο πράγμα που ζήτησε από την Τ/κ να μεταφέρει στην έποικο, ήταν να σταματήσει να τον κοροϊδεύει γιατί αναγνώρισε το σπίτι του. Ακολούθως πήγαν στο δωμάτιο των γονέων του, όπου σε ένα ερμάρι της είπε ότι είναι γραμμένες οι ημερομηνίες γέννησης του ιδίου και του αδελφού του. Τότε άλλαξε η στάση της, έμεινε άφωνη και ακολούθως της ζήτησε να του δώσει οποιαδήποτε αντικείμενα πιθανόν να διασώθηκαν από το σπίτι.

Τότε τους πήρε σε μια αποθήκη και τους παρέδωσε φωτογραφίες που απεικόνιζαν τα μαθητικά τους χρόνια, οικογενειακές στιγμές και τον γάμο των γονιών του.

Σήμερα απευθύνει έκκληση στους συμμαθητές του να επικοινωνήσουν μαζί του στο τηλέφωνο 99-479141 για να διευθετήσουν μια συνάντηση και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί.


Πηγή: alphanews.live

Send this to a friend