Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Appla: Αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κύπρο
Appla: Αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κύπρο

Appla: Αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κύπρο

Η Appla παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις που δημιουργούνται στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κύπρο, ο οποίος συνεχίζει να μεγεθύνεται και να αποτελεί αναμφίβολα ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας και της νέας πραγματικότητας που επέβαλε η πανδημία.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, nbEurostat, το ποσοστό των επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και που πωλούν τα προϊόντα τους μέσω διαδικτύου, συνεχίζει να αυξάνεται, σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη.

Αναλυτικά κατά το 2021, το 19% των επιχειρήσεων στην Κύπρο είχαν online πωλήσεις, σε σχέση με 16% το 2020, και 14% το 2019 και 2018 αντίστοιχα.

Μεγάλη αύξηση παρατηρείται παράλληλα και στη χρήση διαδικτυακών πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου (e-Commerce) και online-banking, από τους Κύπριους καταναλωτές. Συγκεκριμένα το ποσοστό αυτό άγγιξε το 65% κατά το 2021, 13% δηλαδή μεγαλύτερο, από το 2020 (52%).

Σε ό,τι αφορά τις διαδικτυακές αγορές στην Κύπρο, παρατηρείται μία αύξηση του 7%, καθώς το 54% των πολιτών της χώρας έκανα τουλάχιστον μία αγορά μέσω διαδικτύου εντός του 2021, σε σχέση με το 2020, όπου το ποσοστό αυτό βρισκόταν στο 47%

Η Appla, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, στοχεύει στην ακόμη μεγαλύτερη αύξηση των παραπάνω δεικτών, και την μεταφορά της κυπριακής οικονομίας στη ψηφιακή εποχή.

Σύντομα οι υπηρεσίες της Appla θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους καταναλωτές, οι οποίοι θα έχουν επιτέλους μια «αναβαθμισμένη» εμπειρία διαδικτυακών αγορών!

Λίγα λόγια για την Appla

Η Appla, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι εδώ για να «μεταφέρει» την κυπριακή οικονομία στην ψηφιακή εποχή και να αυξήσει την οικονομική δραστηριότητα, τόσο των επιχειρήσεων, όσο και των πολιτών.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την πιο προηγμένη εμπειρία διαδικτυακών αγορών στην Κύπρο, μέσω της πλατφόρμας μας, στην οποία οι καταναλωτές μπορούν να βρουν ό,τι θέλουν, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Ένα διαδικτυακό πολυχώρο, όπου οι έμποροι μπορούν προσεγγίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές, και να αυξήσουν τα έσοδά των επιχειρήσεων τους.

Μέχρι σήμερα, ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων και καταστημάτων έχουν ήδη κάνει το βήμα για την ένταξη τους στη νέα ψηφιακή επανάσταση.

Έλα σήμερα στην οικογένεια της Appla!

www.appla.cy

Email: [email protected]

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 24506800

Send this to a friend