Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Σημαντική διάκριση για την Eurolife στα «Global Insurance Awards 2021»
Σημαντική διάκριση για την Eurolife στα «Global Insurance Awards 2021»

Σημαντική διάκριση για την Eurolife στα «Global Insurance Awards 2021»

Το περιοδικό World Finance κατέταξε την Eurolife, ως την καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία κλάδου Ζωής στην Κύπρο.

Ως την καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία κλάδου Ζωής στην Κύπρο κατέταξε την Eurolife,το περιοδικό World Finance,στο πλαίσιο των «Global Insurance Awards 2021»,που ανακοινώθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η βράβευση της Eurolife, ως η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο Ζωής στην Κύπρο, οφείλεται στην ικανότητα της εταιρείας να αντιμετωπίσει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της, έχοντας άψογη απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ένα σημαντικό παράσημο για τις προσπάθειες των ανθρώπων της.

Τα «Global Insurance Awards», από το 2008, επιβραβεύουν διαχρονικά τις εταιρείες που προωθούν την ασφαλιστική βιομηχανία και ανταποκρίνονται στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αναδύονται στον τομέα. Κάθε χρόνο η συντακτική ομάδα του περιοδικού επιλέγει τους οργανισμούς που πρωταγωνίστησαν στον κλάδο Ζωής και στο Γενικό Κλάδο, σε περισσότερες από 60 χώρες.

Τα φετινά βραβεία δόθηκαν στιςεταιρείεςπου διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση των ανθρώπων, με θέμα τους απρόβλεπτους κινδύνους που προέρχονται από τις φυσικές καταστροφές. Με τα αποτελέσματα της κλιματικής αλλαγής να είναι ολοένα και πιο ορατά και με τις προβλέψεις των επιστημόνων για το μέλλον να είναιδυσοίωνες, η συμβολή του ασφαλιστικού κλάδου κρίνεται απαραίτητη, όσο ποτέ.

Η Eurolife ως ηγέτιδα εταιρεία χαράσσει την επόμενη μέρα και οδηγεί τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο. Διαχρονικός της στόχοςνα παρέχει προστασία στον άνθρωπο απέναντι στις αβεβαιότητες και τα αναπάντεχα της ζωής.

Στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον που δραστηριοποιείται παρακολουθεί στενά τις νέες τάσεις που εμφανίζονται στην αγορά, ώστε να προσφέρει στους πελάτες της, τις ασφαλιστικές λύσεις που επιθυμούν. Στο πλαίσιο αυτό ο συνεχής τεχνολογικός εκσυγχρονισμός και ψηφιακός μετασχηματισμός, όπως και η ανάπτυξη νέων καινοτόμων ασφαλιστικών λύσεων βρίσκονται ψηλά στη στρατηγική της.

Η διάκριση της Eurolife στα «Global Insurance Awards 2021», είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών που καταβάλλουν καθημερινά οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της εταιρείας. Με εφόδια τον επαγγελματισμό, την εξειδίκευση και την άριστη γνώση της αγοράς, ανταποκρίνονται πλήρως στις πολύπλευρες και μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών. Η συνέπεια και υψηλή απόδοση των ανθρώπων της Eurolife, την οδηγούν στην κορυφή. Σημαντικός πυλώνας για την επίτευξη των στόχων της εταιρείας, το ανθρώπινο δυναμικό τυγχάνει συνεχής εκπαίδευσης σε όλους τους τομείς.

Send this to a friend